Julie blue
Image default
Banen en opleidingen

ASICS verkoopmedewerker

ASICS verkoopmedewerker – bijbaan €12,50 p.u.

Wij leveren uitstekend werk voor grote merken aan 12,50 euro per uur (!), Exclusief bonussen, opleiding en goede werktijden tijdens werkuren (avond en weekend). Ben je zakelijk ingesteld en hou je van sport? Dan hebben we een spel! Registreer en ga aan de slag!

U bent strikt verplicht om directe verkoopervaring of vergelijkbare functies te hebben. Als u akkoord gaat, antwoord dan alleen.

Wat ga je doen?

Naast zijn rijke geschiedenis en staat van dienst sinds 1949, staat ASICS ook bekend om zijn NR 1 positie op het gebied van schoenen We zullen u voorzien van alle relevante informatie en zullen binnenkort alle klanten voorzien van relevante informatie. Je doel is om geschiedenis en alle unieke verkoopargumenten om te zetten in consumentenbelangen om een ​​perfecte look in de winkel te garanderen en natuurlijk de verkoop te stimuleren!

Voordat je als merkvertegenwoordiger naar de winkel gaat, moet je voor training naar het hoofdkantoor van ASICS, CPM geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende (verkoop) trainingen en we hebben fulltime coaches om je carrière te begeleiden.

Omdat je in de winkel bent, moet je vloeiend Nederlands spreken! / Je moet strikt vloeiend Nederlands spreken.

(Directe verkoop) ervaring is vereist. Ben je bereid om 100% moeite te doen om onze klanten eersteklas producten te laten zien en wil je aan je carrière beginnen? Schrijf je dan in!

Je krijgt natuurlijk niets! Dit is de prijs die we u betalen;

Donderdag / vrijdag (16.00 uur) en zaterdag (08.00 uur) 12 uur per week.

Een uurloon van 12,50.

Beloningsprogramma

Gesponsorde ASICS kleding

100% reiskostenvergoeding

Nettokostenvergoeding

CPM Sales Academy

Loopbaanbegeleiding

Wat vinden wij belangrijk?

Bent u bereid 100% te besteden? Heb je (directe verkoop) ervaring en passie voor sport? Wil je een eersteklas niveau laten zien in ASICS? Wil je beginnen met het bouwen van je eigen bedrijf? oorzaak? Schrijf je dan in! De minimumleeftijd voor deze baan is 18 jaar of ouder.

U bent strikt verplicht om directe verkoopervaring of vergelijkbare functies te hebben. Als u akkoord gaat, antwoord dan alleen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/winkel.html