Julie blue
Image default
Bedrijven

Heeft u een vraag over een specifieke ledlamp of behoefte aan deskundig advies? Led Design Holland!

Een deskundig bedrijf dat advies kan geven over magazijnverlichting LED is Led Design Holland. Deze Bredase firma -met klanten verspreid over het hele land- gaat nooit aan het werk voordat een professioneel lichtplan is opgemaakt. Daarin wordt vermeld hoeveel lampen er idealiter nodig zijn, wat voor soort led’s het meest geschikt zijn en hoeveel een en ander u gaat kosten. De afzonderlijke ledlampen worden gedetailleerd beschreven. Denkt u onder meer aan de lichtkleur die in RA wordt uitgedrukt, met een schaal van 0 tot 100. 100 is het maximum en komt overeen met daglicht. Bij 0 is er nauwelijks kleur. Gemiddeld genomen heeft een ledlamp een RA waarde tussen 80 en 100.

LED verlichting werkplaats is ook een expertisegebied van Led Design Holland. In een werkplaats wordt vaak met machines en gereedschappen gewerkt. Voldoende licht is dus van essentieel belang. Led Design Holland kan ervoor zorgen dat iedere werkplek in uw atelier goed verlicht wordt. De voordelen van led ten opzichte van traditionele gloeilampen -maar ook spaarlampen en tl-buizen- zijn talloos. We sommen de belangrijkste voor u op:

-ledlampen hebben een laag energieverbruik;

-led’s gaan tot 100.000 branduren mee;

-ze geven helder, prettig licht in een rustige en gelijkmatige verdeling;

-led-armaturen zijn er in allerlei soorten en maten (ook in uw smaak!);

-led zijn te koppelen aan lichtmanagementsystemen inclusief aanwezigheid detectie. U ziet het, led is echt de beste keuze. Niet alleen voor u, maar ook voor uw werknemers. Ze gaan voortaan iedere dag ontspannen aan de slag. De arbeidsvreugde en -productiviteit zullen aanzienlijk toenemen.

Wilt u meer weten over ledverlichting, heeft u een vraag over een bepaalde lamp of wilt u op korte termijn een persoonlijk lichtplan aangeleverd krijgen? U kunt middels het online contactformulier uw vragen en wensen invullen. Direct bellen of mailen behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij het telefoonnummer en emailadres: 076 – 888 33 00, info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl