Menu

De specialist doet veel meer dan alleen autoschade repareren in Heerlen

februari 27, 2018 - Auto’s en Motoren

Autoschade repareren, daar zijn ze goed in bij WellColl Groep in Heerlen. Wist u echter dat het herstellen van uw autoschade slechts een klein deel is van de dienstverlening die dit bedrijf aanbiedt? Deze veelzijdige specialist biedt alles op het gebied van reparaties, waxoyl-behandelingen en camperonderhoud. Op zoek naar een unieke uitstraling voor uw auto? Laat uw autoruiten tinten door deze specialist. Zij helpen u ook verder wanneer u de schade moet verhalen bij de andere partij. Dit nemen zij geheel voor u uit handen, en dat helemaal gratis! Zij doen een intake, waarbij de schade wordt vastgelegd en helpen met het volledig invullen van het schadeformulier.

Het herstel van autoschade op een duurzame wijze in Heerlen

Helaas is het herstellen van uw auto in veel gevallen niet bepaald goed voor het milieu. Zo komen er veel afvalstoffen vrij die mogelijk een slechte invloed hebben op het milieu. Door uw autoschade te laten herstellen door WellColl Groep, is dat níet het geval. Zij zijn continu bezig met het optimaliseren van duurzame processen in het repareren van autoschade in Heerlen. WellColl Groep beschikt over de certificering van Stichting Duurzaam Repareren, waardoor u verzekerd bent van reparaties op een duurzame wijze. U kunt bij deze specialist terecht voor reparaties aan uw auto, motor, truck of camper. Van schade aan de lak tot het vervangen van de ruit. Door de jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van kwalitatief schadeherstel.

Autoschade in of nabij Heerlen? De verzekering wordt door een specialist afgehandeld

Bent u recentelijk betrokken geweest bij een ongeluk? Grote kans dat u dan ook schade heeft opgelopen aan uw auto. Autoschade is altijd erg vervelend. Al helemaal als u helemaal niet verantwoordelijk was voor het ongelijk. U moet een hoop dingen regelen om de schade weer te laten herstellen. Het verhalen van de schade op de andere partij neemt een specialist in autoschade in Heerlen graag voor u uit handen. Wanneer u langsgaat bij WellColl Groep en uw schadeformulier mee brengt zorgen zij voor de rest. Zij leggen de schade vast, versturen dit naar de verzekeraar en zodra claim wordt goedgekeurd wordt uw auto weer volledig hersteld. Als u de werkplaats uit gaat bent u verzekerd van een auto in topconditie.