Menu

Dit is waar u de beste VoIP aanbieders aan herkent

december 1, 2017 - Telefonie

Kiezen voor één van de beste VoIP aanbieders brengt bepaalde voordelen met zich mee. Ten eerste geldt voor deze aanbieder van Hosted VoIP: ‘afspraak is afspraak’. De afgesproken faciliteiten zijn op het juiste tijdstip beschikbaar, wat voor u de nodige duidelijkheid schept. Bij lang niet alle VoIP aanbieders heeft u één aanspreekpunt. Bij Lilytel wel. Uw vragen, wijzigingen en/of problemen worden snel verwerkt door een vaste accountmanager. U staat niet minutenlang in de wacht of wordt van het kastje naar de muur gestuurd, maar u krijgt direct iemand aan de telefoon. Door deze korte communicatielijnen heeft u de garantie dat uw vragen direct worden beantwoord en aanpassingen worden doorgevoerd.

U ervaart vele voordelen zodra u voor de specialist binnen VoIP aanbieders gaat

U ervaart ongetwijfeld enorm veel voordeel als u gebruikmaakt van de diensten van Lilytel voor uw zakelijke telefoongebruik. Laten we beginnen met het financiële aspect. Als u veel gebruikmaakt van telefonie, is het financieel enorm aantrekkelijk om over te gaan op Hosted VoIP. U bespaart vele kosten van zakelijk belverkeer een abonnementskosten. U heeft namelijk alleen vaste maandlasten, gebaseerd op de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers die werkzaam zijn binnen uw organisatie. Daarnaast zijn uw medewerkers beter bereikbaar en kunnen uw medewerkers, indien gewenst, eenvoudig verhuizen van werkplek. Dit omdat de telefoontoestellen niet aan een centrale verbonden zijn en hierdoor niet werkplekafhankelijk meer zijn. Twijfel niet langer meer en ga voor de expert binnen de VoIP aanbieders!

Hosted telefonie geeft door VoIP aanbieders de gelegenheid om uw bereikbaarheid te verbeteren

Een belangrijke reden om over te stappen op Hosted VoIP, is dat het financieel een stuk aantrekkelijker is dan traditionele telefonie. Daarnaast kunt u met VoIP zakelijk bellen op een veilige en vertrouwde manier. Op zakelijk gebied wordt zowel vast als mobiel vaker geïntegreerd. Heeft u er al eens over nagedacht? U kunt met een vaste VoIP telefooncentrale overzichtelijker werken én u bespaart ook nog eens kosten. Uw medewerkers werken voortaan met één soort netwerk; vast of mobiel. U kunt namelijk eenvoudig doorschakelen van vast naar mobiel en andersom. Wilt u van deze voordelen profiteren en een besparing doen van zo’n 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen? Een intelligent IP-netwerk ervaren dat op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen wordt gehost? Kies op het gebied van VoIP aanbieders dan voor Lilytel.