Julie blue
Image default
Gezondheid

3 redenen waarom je voor de fysio in Bergeijk moet gaan

Heb je een blessure opgelopen tijdens het beoefenen van je favoriete sport? Oei! Dat is erg vervelend. Een blessure kan soms erg lang aanhouden. Wanneer je het gevoel hebt dat de blessure zo dusdanig erg is en het niet vanzelf over gaat is het tijd om een fysiotherapeut in te schakelen. Woon je in Bergeijk of in de buurt van Bergeijk? Ga dan naar de fysio in Bergeijk. Fysiocare is een goed fysio die het belangrijk vindt dat je weer zo snel mogelijk genezen bent en weer verder kan met je leven op een aangename manier. De fysio praktijk heeft gespecialiseerde fysiotherapeuten. Je kunt er voor veel klachten terecht. Lees verder in dit artikel waarom je voor deze praktijk zou moeten kiezen!

De fysiotherapie

De fysiotherapeuten behandelen alle klachten die bij de spieren vandaan komen. Het kan natuurlijk zo zijn dat je denkt dat de pijn uit een spier komt, maar later blijkt dat die uit een wervel of pees vandaan komt. Wanneer dit het geval is word je door verwezen naar een chiropractor. Geen zorgen! Die hebben zij ook in de praktijk. Wanneer je pijn uit spieren vandaan komt, is het belangrijk dat er onderzocht word in welke spier de pijn zich voor doet en hoe die zo snel mogelijk verholpen kan worden. De fysiotherapeuten bij Fysiocare zijn hierin gespecialiseerd en zullen je zo snel maar professioneel van de pijn af helpen. 

Meer dan alleen fysiotherapie

Fysiocare heeft meerdere manieren om je leven te verbeteren. Wil je graag afvallen en je leefstijl veranderen? Dat kan ook bij Fysiocare. Zij hebben meerdere specialisten die je kunne helpen weer een gezonde leefstijl te geven. Ga bijvoorbeeld voor de FysioFitness. De fitness instructeurs zullen je begeleiden en helpen met de juiste oefeningen. Ook kun je er terecht voor een geheel op maat gemaakt voedingsplan. Ben je geinteresseerd in 1 van de dingen? Neem gerust contact op!