Julie blue
Image default
Gezondheid

Welke massages kun je nemen bij massagesalon Rotterdam?

Dit is een vraag die veel mensen zich afvragen. Er zijn namelijk verschillende soorten massages beschikbaar, en iedere massage is bedoeld om specifieke klachten te verlichten. In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende massages die je bij onze massagesalon Rotterdam kunt boeken!

Massage soorten

De eerste massage die we aanraden is de ontspanningsmassage. Deze massage is bedoeld om je lichaam en geest te ontspannen, en is perfect voor mensen die last hebben van stress of spierspanning. Deze massage maakt gebruik van lange, zachte strelingen en drukpunten, waardoor je helemaal tot rust komt.

Een andere populaire massage bij ons salon is de dieptemassage. Deze massage wordt ook wel eens ‘diepe weefselmassage’ genoemd, en is een wat stevigere massage dan de ontspanningsmassage. Deze massage is ideaal voor mensen die last hebben van spierknopen of chronische pijn, omdat deze massage dieper in de spieren werkt.

Daarnaast is er ook nog de chronische pijn massage. Deze massage is bedoeld voor mensen die last hebben van chronische pijn, zoals bijvoorbeeld fibromyalgie of reuma. Deze massage maakt gebruik van speciale technieken om de pijn te verlichten, en kan daardoor erg effectief zijn.

Als je last hebt van een bepaalde klacht, is het dus belangrijk om te kijken welke massage hier het beste bij past. Zo weet je zeker dat je de meest effectieve behandeling krijgt! Als je nog niet weet welke massage voor jou geschikt is, kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! Tot snel in massagesalon Rotterdam!

Wat kost een massage en hoe lang duurt die?

Een massage duurt meestal tussen de 45 en 60 minuten, maar dit is afhankelijk van het type massage dat je boekt. De prijs voor een massage hangt ook af van het type massage, maar ligt meestal tussen de €40,- en €60,-.