Julie blue
Image default
Mode en Kleding

Waarom jij een push up bikini zou moeten dragen

Waarom jij een push up bikini zou moeten dragen

 

Of het nu gaat om een sport beha met push up of een bikini met push up, in beide gevallen biedt dit tal van voordelen. Tot een tijdje terug en dan hebben we het nog helemaal niet over zo heel lang geleden, had de push up bh vervelend genoeg en ook ten onrechte toch een ietwat negatief imago. Dat kwam, doordat veel jonge meiden die net naar de middelbare school gingen ervoor kozen om een bh met push up te dragen. De reden was dat ze dan het idee hadden dat ze grotere borsten hadden. Logisch natuurlijk, want dit is ook één van de effecten wat deze bh’s met zich meebrengen. Toch is dit de laatste jaren redelijk overgewaaid en zien we dat de push up bh weer tot één van de meer populaire bh’s hoort die er in ons land te koop is. Niet alleen geldt dit voor een normale bh, maar ook voor een bikini. Waarom een push up bikini een absolute aanrader is, dat vertellen we je hier!

 

Niets is zichtbaar

 

Wanneer je met een bikini uit het water loopt en je topje is nat, dan zal je al snel merken dat de stof zich zal gaan vormen om je borst. Draag je dan een bh met push up, dan zal de cup mooi in dezelfde vorm blijven, waardoor er weinig tot niets zal verandering in het aanzicht. Vooral jonge meiden vinden het namelijk vaak vervelend dat je eventueel wat kunt zien en volledig begrijpelijk als je het ons vraagt. Uiteraard hoef je niet direct rond te gaan lopen met een panache sport bh om alles te bedekken, maar enige privacy is wel zo prettig natuurlijk.

 

Mooiere vormen

 

Tijdens het dragen van een push up bikini, zal je merken dat de vorm van de cups ongeacht of ze nat of droog zijn nagenoeg gelijk blijft. Dit heeft als grote voordeel, dan wanneer je ergens even wat wilt gaat drinken terwijl je bikini nog nat is, je probleemloos een jurkje aan kunt trekken, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken of deze nog wel goed zit. Uiteraard zal het jurkje wel vochtig worden, maar de vorm veranderd niet. Ideaal dus!

 

Blijft langer mooi

 

Een ander voordeel waarom een bikini met push up een aanrader is voor iedere vrouw, is omdat deze doorgaans een stuk mooier blijft. Dit komt, omdat de cups extra zijn gevoerd en op deze manier dus minder snel kunnen ‘kreuken’. Het is eigenlijk te vergelijken met een zwangerschaps bh, alleen dan rekt een bikini minder mee. De voering van een zwangerschaps bh is namelijk ook een stuk dikker, wat zorgt voor extra comfort omdat je borsten gedurende deze periode gevoeliger zijn.