Julie blue
Image default
Aanbiedingen

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van raamdecoratie

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van raamdecoratie 

Ramen zijn meestal een bijzaak als het gaat om decoratie, maar ze kunnen eigenlijk een geweldige manier zijn om een uniek vleugje stijl aan je huis toe te voegen. En hoewel er veel traditionele raamdecoratietrends zijn die al jaren populair zijn, zijn er ook enkele nieuwere trends die je misschien wilt overwegen als je op zoek bent naar iets fris en moderns. Laten we eens kijken naar enkele van de populairste raamdecoratie trends van dit moment. 

 

Raamfolie 

Een van de nieuwste trends op het gebied van raamdecoratie is raamfolie. Raamfolie is in feite een dunne plastic folie of zelfklevend papier dat je rechtstreeks op glazen ramen of deuren kunt plakken. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het biedt ook privacy zonder het natuurlijke licht volledig te blokkeren. Er zijn honderden verschillende ontwerpen verkrijgbaar, van bloemenprints tot glas-in-loodmotieven, dus je vindt zeker iets wat bij je stijl past. En omdat het relatief goedkoop is en gemakkelijk te installeren, is raamfolie een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een snelle en betaalbare manier om zijn ramen te upgraden. 

 

Vouwgordijnen 

Vouwgordijnen bestaan al eeuwen, maar ze hebben onlangs een comeback gemaakt bij huiseigenaren die hun klassieke uitstraling waarderen. Vouwgordijnen zijn er in verschillende materialen zoals katoen, polyester en linnen, dus er is er vast wel een die bij je budget en smaak past. Bovendien kunnen vouwgordijnen, in tegenstelling tot gordijnen, helemaal worden geopend zonder dat ze veel ruimte innemen als ze weer worden opgevouwen. Daardoor zijn ze ideaal voor kleine ruimtes waar elke centimeter telt! 

 

Plantation Shutters 

Als je op zoek bent naar iets traditionelers, maar toch stijlvol, dan zijn plantation shutters de perfecte keuze. Deze houten shutters hebben verstelbare lamellen, zodat je zo veel of zo weinig natuurlijk licht kunt binnenlaten als je wilt, terwijl ze tegelijkertijd privacy bieden. Ze zijn er ook in verschillende maten en afwerkingen, dus je zult geen moeite hebben om iets te vinden dat perfect bij je bestaande inrichting past!  

 

https://www.plakfoliewebshop.nl