Julie blue
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de verschillende soorten koffiemokken

Ontdek de verschillende soorten koffiemokken

Of het nu gaat om een startup of een gevestigde onderneming, koffiepauzes zijn onmisbaar voor het stimuleren van een productieve en gezellige werkomgeving. Maar, waar drink je koffie uit? De soort koffiemok die je gebruikt heeft invloed op de hele ervaring. Er zijn verschillende soorten koffiemokken beschikbaar, afhankelijk van de locatie en de gelegenheid. In deze blog bespreken we de verschillende soorten koffiemokken, van papieren bekers tot keramiek en porseleinen mokken, zodat jij als ondernemer de juiste keuze kunt maken voor koffiemok met logo van Loopper bedrukken. 

 

Papieren bekers

Papieren bekers zijn perfect voor op evenementen en festivals. Omdat ze lichtgewicht zijn, makkelijk stapelbaar en makkelijk schoon te maken, zijn ze de keuze bij uitstek als je op zoek bent naar een wegwerp beker voor koffie, of andere warme dranken. Als onderneming is het aan te raden om te kiezen voor biologisch afbreekbare bekers, zodat je bijdraagt aan een beter milieu.

 

Koffie to go bekers

Koffie to go bekers zijn specifiek ontworpen om mee te nemen. Dit soort bekers zijn perfect voor werknemers die onderweg zijn naar kantoor, of voor klanten die op zoek zijn naar snelheid en gemak wanneer ze een koffiepauze willen nemen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten materialen zoals karton of metaal, evenals verschillende maten en stijlen.

 

Keramiek bekers

Keramische bekers kunnen herhaaldelijk gebruikt worden en zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren en maten. Omdat ze duurzaam en van hoge kwaliteit zijn, zijn ze ideaal voor op kantoor en op andere locaties waar er tijd is om te ontspannen. Keramiek bekers kunnen worden bedrukt met bedrijfslogo’s of ontwerpen om extra merkbekendheid te creëren.

 

Porseleinen mokken

Porseleinen mokken zijn de meest luxe en tijdloze optie op de markt. Deze mokken zijn vaak voorzien van gedetailleerde designs en hebben een klassieke uitstraling. De meeste porseleinen mokken zijn vaatwasmachinebestendig en daardoor gemakkelijk in onderhoud. Deze mokken zijn ideaal voor het schenken van koffie tijdens vergaderingen en evenementen waarbij de focus ligt op esthetiek en klasse.

Er zijn talloze soorten koffiemokken om uit te kiezen en elke soort is geschikt voor verschillende locaties en gelegenheden. Als ondernemer is het belangrijk dat je de juiste soort koffiemokken gebruikt om de beste koffie-ervaring te creëren voor jouw klanten en werknemers. Hopelijk hebben we je geholpen om de verschillende soorten koffiemokken te begrijpen en heb je nu de mogelijkheid om de juiste keuze te maken. Ben je op zoek naar andere promotie artikelen? Neem dan eens een kijkje bij Loopper.

 

https://www.loopper.nl