Julie blue
Image default
Aanbiedingen

Ontdek je favoriete Monin siropen en mixers

Monin siropen zijn voor veel mensen de favoriete keuze als het gaat om het toevoegen van smaak aan hun drankjes. Of je nu een cocktail maakt, een mocktail, of gewoon op zoek bent naar iets zoets in je koffie, Monin heeft de perfecte siroop voor jou. Laten we alle beschikbare smaken verkennen en ontdekken welke jouw favoriet is. Maak van elk drankje, jouw favoriete drankje, met een unieke siroop van Monin. 

 

Suikervrije siroop opties 

Voor degenen onder ons die op onze suikerinname letten, biedt Monin suikervrije siroop opties. Deze siropen zijn er in klassieke smaken als vanille, karamel en hazelnoot, maar ook in meer unieke smaken als framboos witte chocolade. Al deze siropen bevatten geen calorieën en geen toegevoegde suikers, zodat je er zonder schuldgevoel van kunt genieten van een overheerlijke Monin siroop van de koffiethuiswinkel

 

Natuurlijke vruchtensiropen 

Als je op zoek bent naar iets fruitigs, biedt Monin ook natuurlijke vruchtensiropen aan. Deze siropen zijn gemaakt met echte vruchtensappen en -puree voor een intense smaak. Smaken zijn ananas, kiwi, granaatappel en meer! Deze siropen zijn perfect als je wat helderheid wilt toevoegen aan je drankjes of desserts. Door de fruitige smaken, denk je ook nog aan je dagelijkse inname fruit. Fruit houdt de dokter de deur uit! 

 

Biologische siroop opties 

Monin biedt ook biologische siroop opties die vrij zijn van kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ze zijn ook non-GMO gecertificeerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat wat je drinkt niet alleen lekker, maar ook gezond is! Smaken zijn onder andere Banana Cream Pie, Coconut Cream en zelfs Matcha Green Tea!  Deze biologische siropen kun je ook gebruiken om smoothies of yoghurt parfaits te maken. Ontdek welke combinatie jij het lekkerste vindt.             

Welk soort drankje of dessert je ook maakt – cocktails, mocktails of koffie – Monin heeft de perfecte siroop voor je! Met zijn brede assortiment natuurlijke fruit- en suikervrije opties en zijn lijn van biologische siropen is er hier voor elk wat wils. Dus ga je gang en verken alle beschikbare smaken bij dekoffiethuiswinkel.nl; wie weet? Misschien vind je wel je nieuwe favoriete siroop!

https://www.dekoffiethuiswinkel.nl/