Julie blue
Image default
Aanbiedingen

Quint relatietherapie in Veenendaal, voor een verbeterde relatie

Quint relatietherapie in Veenendaal is opgericht om samen met de therapeut een relatie te verbeteren, zodat deze na afloop van de therapie weer beter is dan ooit. En Quint relatietherapie is er niet alleen voor liefdesrelaties. Ook gezinnen, families, broers en zussen, collega’s en vrienden kunnen terecht bij Quint in Veenendaal voor relatietherapie. Een traject duurt vaak zes sessies. Maar wanneer een relatie al echt moeizaam loopt, kan de duur van de therapie langer worden. De therapeutische sessies van Quint relatietherapie in Veenendaal zijn doelgericht en praktisch. Hierdoor worden er in een korte tijd doelen gehaald waar voor de therapie nog helemaal geen uitzicht op was. Deze doelen worden samen opgesteld en zorgen ervoor dat de relatie na de therapie ook nog lang stand houdt.

Relatietherapie voor partners door Quint relatietherapie in Veenendaal

Bij relatietherapie Veenendaal wordt je geleerd hoe je met problemen in de relatie om moet gaan. Deze moeten niet voor spanning zorgen of juist weggedrukt worden, maar er moet over worden gepraat en hierdoor kunnen er oplossingen gevonden worden. Quint relatietherapie in Veenendaal zorgt er in een aantal sessies voor dat het makkelijker wordt om met problemen om te gaan en ervoor te zorgen dat dit ook gemakkelijk blijft. Naast de therapiesessies is het ook nog cruciaal om zelf met de besproken onderwerpen uit de sessie aan de slag te gaan. Hierdoor wordt er geleerd om samen een relatie te verbeteren en deze ook goed en leuk te houden. Door middel van de therapie ontstaat er meer waardering voor jezelf en je partner en lukt het om meer begrip op te brengen voor elkaar.

Andere vormen van relatietherapie die Quint in Veenendaal aanbiedt

Quint relatietherapie in Veenendaal is er ook voor gezinnen waarbij de communicatie soms wat stroef gaat of de harmonie is verdwenen. De therapiesessies van Quint in Veenendaal kunnen hierbij ook goed helpen. Naast de sessies is het hierbij ook de bedoeling om zelf verder te gaan met wat er in de sessies is besproken. Hierdoor kan er meer uit de therapie gehaald worden en wordt de tijd in de sessies van Quint in Veenendaalgoed besteedt. Er wordt vooral aandacht besteedt aan de emoties van jezelf en anderen, waardoor het makkelijker wordt om elkaar te begrijpen en te waarderen.