Julie blue
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van koffiecups

Voordelen van koffiecups

Hoe je koffie maakt en bewaart, heeft grote invloed op de smaak van je kopje koffie. Gemalen koffiebonen raken binnen een aantal minuten al een groot deel van hun aroma’s kwijt. Daarom koop je een pak gemalen koffie ook altijd vacuüm. Helaas raak je alsnog bij het openen van de verpakking veel van de aroma’s kwijt. Daarom kun je het beste ervoor kiezen om je koffiebonen vers te malen of koffiecups te gebruiken. Dit zijn de grote voordelen van koffiecups.

 

Lang houdbaar

Koffiecups zijn per kopje koffie vacuüm verpakt. Zo kan er geen zuurstof bij en zal de koffie lang goed blijven zonder zijn smaak te verliezen. De verpakking is ook van ondoorschijnend materiaal gemaakt waardoor licht ook geen invloed kan hebben op de kwaliteit van je kopje koffie. 

 

Makkelijk te gebruiken

Met de juiste koffiemachine zijn koffiecups gemakkelijk te gebruiken. Je zet de machine aan zodat hij kan opwarmen. Je opent de klep waarmee je automatisch de oude koffiecup wegwerpt in het afvalreservoir van de machine, je doet er daarna een nieuwe koffiecup in. Dan hoef je allen nog maar op het knopje te drukken om het water door de koffiecup te laten lopen en je koffie is klaar! Elke koffiecup is gemaakt voor een bakje koffie. Hiermee krijg je precies de juiste sterkte en blijft er niet een hele pot koffie staan omdat je te veel koffie had gezet.

 

Veel keuze

Ondertussen is de keuze in koffiecups enorm gegroeid. Er is koffie met subtiele zoetheid van chocolade of fruit, maar je kunt ook kiezen voor een nootachtige ondertoon. Zo heb je voor elk moment de juiste blend. Door af te wisselen zul je ook niet aan een smaak gewend raken. Je kunt een proeverij van Nespresso cups kopen om te kijken welke je het lekkerste vindt. Daarna kun je twee of drie van je favorieten bestellen zodat je voor iedereen een lekkere smaak op voorraad hebt. Wist je trouwens dat er voor een koffiezetapparaat die met koffiecups werkt ook theecups zijn? Wel zo handig voor het bezoek die geen koffie drinkt!

 

https://www.koffiecupster.nl/