Julie blue
Image default
Beauty en verzorging

Niet alleen tegen rimpels

Botox Amsterdam nemen is niet de standaard kliniek waar iedereen komt om de rimpels weg te laten spuiten. Botox is meer dan alleen rimpels. Wanneer je overmatig zweet kan botox ook de oplossing zijn, of bij migraine en zelfs tegen tandenknarsen. Door de originele en hoogwaardige botox die wij gebruiken bent u verzekerd van het beste resultaat. De behandeling is van zo een goede kwaliteit waardoor deze ook langer werkt. U wordt dus niet onze wekelijkse gast en de kosten zijn ook nog te overzien. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden leest u rustig verder.

Last van veel transpireren

U heeft last van overmatig transpireren? Botox kan hier een goede oplossing zijn. Op de plekken waar u last heeft van transpiratie wordt botox aangebracht. Vaak zijn dit de oksels, voeten of handen. De botox zorgt ervoor dat de zweetklieren minder actief worden, hierdoor produceren ze minder zweet. Het voordeel is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de nare zweetplekken. U zult merken dat u zich langer fris voelt en vaak komt dit uw zelfvertrouwen ook ten goede. De behandeling heeft een effect van 9 tot 12 maanden, dit is per persoon verschillend. Deze behandeling is voor iedereen die last heeft van overmatig transpireren. De leeftijd maakt hier niet uit.

Migraine

Migraine is een nare hoofdpijn met verschillende bijwerkingen. Wanneer u dit heeft kan het zijn dat u zich dagen slecht voelt, geen licht kan verdragen en met veel pech bent u ook nog eens misselijk. Door deze aandoening mist u wel eens een werkdag of een feestje. Tegen deze nare klachten biedt botox ook een oplossingen. Na botoxbehandelingen gaven mensen aan ook minder last van hoofdpijn te hebben. Dit komt waarschijnlijk omdat botox de spieren tijdelijk verlamt. Eén van de oorzaken van hoofdpijn kan het onbewust aanspannen van de gezichtsspieren zijn. Door botox ontspannen de spieren en zal de hoofdpijn ook minder worden.