Julie blue
Image default
Bedrijven

De steenhouwerij in Assen creëert de mooiste gedenkplekken

Er is iemand overleden in je naaste omgeving. Misschien wel je levenspartner, misschien wel je vader, je moeder, je opa of je oma of een goede vriendin. Het is allemaal even triest en verdrietig en het is heel logisch dat je daarover in de rouw bent. Je bent een dierbare persoon verloren en hebt de tijd nodig om dit te verwerken. Helaas is de tijd die je daarvoor krijgt altijd allereerst van korte duur en na de crematie of begrafenis (uitvaart) is er dan tijd voor het rouwen en het verwerken van het verlies van deze persoon. Je kunt dat doen bij een mooi graf bijvoorbeeld, waarbij je toch nog het idee hebt dat je dichtbij deze persoon bent. Door middel van de hulp van de speciale steenhouwerij in Assen wordt het maken van een keuze met betrekking tot een grafsteen gemakkelijker gemaakt. 

Wat zet je op de steen?

Wanneer iemand wordt begraven wil je natuurlijk wel dat er een mooie steen op komt te liggen. Hier kan je bijvoorbeeld de naam van de persoon vermelden, de geboortedatum en de datum van overlijden. Hier wordt ook nog wel eens een plaatsnaam op vermeld en / of een mooie tekst van de nabestaanden. Ook kan je kiezen om hier bijvoorbeeld een foto van de persoon op de plaatsen. Bij de steenhouwerij in Assen zal dit dan allemaal voor je worden geregeld. 

Invulling

Eerst zal er een gesprek plaatsvinden bij de steenhouwerij in Assen. Hier wordt dan duidelijk besproken wat je wensen zijn en wat er voor jou passend is bij het kiezen voor een steen die op het graf geplaatst kan worden. Waar wil je de komende jaren naar terugkeren en wat wil je dat er allemaal op de steen wordt gezet? De steenhouwerij in Assen zorgt dat hier een mooie steen van wordt gemaakt.