Julie blue
Bedrijven

Een airco op wielen verkrijgbaar nu

 

Wellicht denkt u bij een airco Nijmegen plaatsen direct aan een unit die in de muur of gevel wordt geplaatst. Iets wat niet alleen veel werk en tijd kost, denk maar aan inbouwen en aansluiten en wordt het als een grote klus gezien. Toch is dat niet nodig. Wat denkt u van airco Nijmegen op wielen? Een mobiele airco is bij uitstek ideaal voor het Nederlandse klimaat. Waarom zult u denken? Bijvoorbeeld bij warm weer haalt u de mobiele airco uit uw opslag en heeft u hem niet meer nodig, dan berg u hem gemakkelijk op.

Wat doet een airco?

Daar is eigenlijk maar 1 antwoord op, namelijk ventileren Een airco Nijmegen zuigt lucht uit de ruimte aan, filtert deze lucht, verwarmt of koelt de lucht en verdeelt hierna de lucht weer in dezelfde ruimte. Als de koel-of warmtefunctie is uitgeschakeld, dan kan de airconditioner als ventilator worden gebruikt.

Een noodzaak

Een airco Nijmegen wordt soms als luxe gezien. Maar dat is niet helemaal waar. In bedrijfspanden is het soms een noodzaak. Steeds vaker wordt aangetoond dat mensen, naast dat ze zich behaaglijk voelen, beter presteren bij bepaalde temperaturen. Denk maar eens aan een lange autorit en hoeveel fitter u zich blijft voelen als de auto is uitgerust met airconditioning. Dat geldt ook voor in kantoorruimtes. Is er een te hoge temperatuur? Dan kan de productiviteit van de mens met maar liefst 30 procent verlagen. Het is ook niet voor niets dat ze in warme landen vroeg beginnen met werken. Een airco in Nijmegen helpt om een betere temperatuur in een ruimte te geven. Voor u thuis kan een mobiele airco uit Nijmegen ideaal zijn. In een korte tijd kan een ruimte snel gekoeld of verwarmd worden met airco Nijmegen. Dit is handig voor ruimte die niet veel gebruikt worden zoals een n slaap- en/of studeerkamer. Ontdek zelf het gemak van de mobiele airco uit Nijmegen.