Julie blue
Image default
Bedrijven

Elektricien nodig? Elektricien in de buurt staat voor u klaar

Wie hulp nodig heeft bij een storting in de stroomvoorziening kan terecht bij de Elektricien in de Buurt. Die kun je bereiken door te bellen met 085 019 2210 of via de website contact op te nemen. Je komt dan in contact met de klantenservice. Die zal eerst een inventarisatie maken van de problemen waarmee je te kampen hebt. Op die manier kan op de beste manier hulp worden verleend. Soms is het zelfs niet eens nodig om de Elektricien in de Buurt bij je langs te laten komen. Door jou in de juiste volgorde een aantal handelingen te laten verrichten kan het probleem vaak ook worden opgelost.

Elektricien in de Buurt alleen voor storingen thuis

De Elektricien in de Buurt kan nagenoeg elk elektrisch probleem bij jou in huis oplossen, vaak al bij het eerste bezoek. Maar als er sprake is van een stroomstoring waarbij de hele straat, wijk of stad geen stroom heeft, is het niet zinvol om de Elektricien in de Buurt te bellen. Een stroomstoring op straat- en wijkniveau moet worden verholpen door de netbeheerder. Je zal zien dat de stroomvoorziening bij jou in huis na enige tijd vanzelf wordt hersteld. Als iedereen in de buurt alweer stroom heeft en jij niet, dan is het uiteraard wel de moeite waard om met de Elektricien in de Buurt contact op te nemen.

Waar is de Elektricien in de Buurt te vinden

Voor de Elektricien in de Buurt hoef je de deur niet uit. Je kunt simpelweg naar de website gaan of contact opnemen via 085 019 2210. Elektricien in de Buurt bestaat uit een netwerk, dat verdeeld is over heel Nederland. Dus ook als je in een andere plaats verblijft kun je de elektricien te hulp roepen als daar aanleiding voor is.