Julie blue
Image default
Bedrijven

Olijfboom binnen

Olijfboom binnen

Een olijfboom is perfect voor binnen. Deze mediterrane plant zal er geweldig uitzien in uw woonkamer of eethoek met zijn rijke groene bladeren, stekelige bloemen en sterke takken. Maar geloof ons niet op ons woord! Deze bomen worden al sinds de oudheid gebruikt als interieurdecoratie-elementen omdat ze duurzaam genoeg zijn (en goed tot hun recht komen), zelfs als je ergens woont zonder veel natuurlijk licht – zoals onder kunstlampen de hele dag door. Hier zijn enkele tips van een expert over de verzorging van deze prachtige planten.

 

Vensterbank planten

Bij het kiezen van de juiste vensterbank plant zijn er veel factoren die u in overweging moet nemen. Bijvoorbeeld hoe past het op één vensterbank? Te veel rommel of als je potten er rommelig uitzien met veel kleine plantjes zal het in beide gevallen geen mooi decor zijn! Let ook op jaloezieën en gordijnen; ze moeten gemakkelijk open kunnen zonder dat ze worden bedekt door bladeren (net als in een jungle)
Als iemand op zoek is naar het inrichten van zijn eigen persoonlijke ruimte, maar moeite heeft met het uitzoeken van wat voor soort, maak je dan geen zorgen, want we hebben een aantal geweldige suggesties.

Kunst olijfboom

Een kunst olijfboom is het gelukkigst als hij van de zon kan genieten. Griekenland, Spanje of Italië zijn geschikt voor deze prachtige vruchtdragende wijnstok: warmte en geen droge lucht – maar dat betekent niet dat je je olijven naar binnen moet verplaatsen! Als u kiest voor een binnenlocatie met veel ramen aan de voorkant; voldoende schaduw tegen direct zonlicht zal ze ook helpen zich thuis te voelen.

Kunst klimop

Kunst klimop wordt al vele jaren gebruikt om een groen vleugje natuur in uw huis te brengen. Een variëteit, “groene kunst” of bonte ia kan overal worden geplaatst, zowel in tuinen als in kamers – zelfs op ramen alsof het potplanten zijn! Deze prachtige soort voorziet ons van een eindeloze aanvoer van groen wanneer we dat het meest nodig hebben, zonder dat ze veel onderhoud nodig hebben (alleen water).

https://kunstplantenxl.nl/blog/olijfboom-binnen/