Julie blue
Image default
Bedrijven

Redenen om geen auto te kopen

Zit je eraan te denken om een auto te kopen maar heb je zo je twijfels? Logisch. Een nieuwe auto kost niet alleen heel veel geld, maar de wereld is ook al overspoeld met voertuigen. Het ronkende metaal draagt bij aan de nodige vervuiling, en levert je nog extra kosten op ook. Dan kun je beter met bijvoorbeeld de fiets gaan, daarmee krijg je meer lichaamsbeweging, kun je nog steeds overal snel zijn, en ben je veel goedkoper uit. Je betaald tenslotte hooguit de reparatiekosten terwijl je voor je auto belasting betaald, benzine, en onderhoud..

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is ook gewoon een goed alternatief. Vertragingen met de trein zijn te vergelijken met files op de weg, geen hiervan is een betere keuze. Wel kun je in de trein of bus ook lekker iets voor jezelf doen of werken. Zo vorm je de reistijd om naar iets waar je dankbaar gebruik van kunt maken. Ook hier geldt echter, afstanden die je in een paar minuten met de bus kunt doen kun je misschien beter op de fiets doen. We moeten de komende tijd vooral op het milieu gaan letten.

Auto huren Limburg

Voor die weinige keren dat je dan toch echt een auto nodig hebt kun je net zo goed kijken bij auto huren Limburg. Ga je zoeken naar auto huren Limburg dan vindt je al snel tal van betaalbare opties in allerlei soorten en maten. Zo maakt het meteen niet uit of je een busje nodig hebt om te verhuizen of een auto om de kinderen naar zomerkamp te brengen. Soms lijkt een auto huren duur, maar dat valt best wel mee. Daarnaast verliest een auto die je aanschaft ook elk jaar een flink stuk waarde, dus daar heb je dan ook geen last van.

Het gezin heeft al een auto

Een ontzettende belasting voor het milieu en voor de buurt is een gezin die meerdere auto’s heeft, vooral meer dan twee. De ruimte om ons heen is er simpelweg niet meer op gemaakt en het is vrij asociaal om te denken dat niemand hier last van heeft. De hoeveelheid auto’s blijft maar toenemen terwijl er in een straat gemiddeld maar één tot anderhalve plek per huis beschikbaar is. Denk er dus al helemaal goed over na om een auto te kopen als jullie er al één hebben! Is het echt zo nodig?

https://adremlimburg.nl/auto-huren-limburg/