Julieblue

Uw huis veilig afsluiten met een meerpuntsluiting

Een originele meerpuntssluiting is een ontzettend duurzaam en betrouwbaar slot in uw deur met meerdere vergrendelingspunten zoals compressie rollen, bouten of haken, bevestigd aan een lange metalen strip die over de hele lengte van uw deur kan lopen. Door een deurkruk op te tillen of een sleutel te draaien, worden alle vergrendelingspunten veilig op hun plaats vergrendeld. Een meerpuntsluiting biedt het gemak van het vergrendelen van slechts één slot in plaats van meerdere sloten op uw deur. Deze sloten zorgen zonder twijfels een betere veiligheid van uw woning. Voor uw meerpuntsluiting van hoogwaardige kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.

De meerpuntssluiting is met dezelfde sleutel te openen

Door het gebruik van een meerpuntsluiting hoeft uw deur niet voorzien te worden van meerdere losse sloten, zoals pensloten. Ondanks dat de meerpuntsluiting meer dan één sluiting bevat, is deze met dezelfde sleutel te openen, omdat de sluitpunten met elkaar in verbinding staan. Zo kan de deur makkelijk en snel worden geopend en gesloten. Om te zorgen dat uw meerpuntsluiting langer meegaat, kunt u deze het best, tenminste één keer per jaar, smeren door wat smeermiddel in de hoofdslotkast en de bijzetslot kasten te spuiten.

Meerpuntsluiting in diverse stijlen

De meerpuntssluiting is een extra veilige slot. De meerpuntssluiting telt drie tot vijf sluitpunten en maakt uw deur inbraakveilig. Inbrekers kunnen uw deur moeilijk forceren of openbreken. Daarom worden deze type sloten veel gebruikt als voordeurslot of achterdeurslot; niet alleen voor woningen, maar ook voor bedrijfspanden of magazijnen. Overweegt u één of meerdere meerpuntsluitingen voor uw woning of bedrijfspand aan te schaffen en heeft u advies nodig? Wij staan graag klaar voor u om u deskundig advies te geven. Meerpuntsluitingen zijn er in diverse stijlen en bedieningsmogelijkheden. De prijzen van de sloten zijn verschillend en onder andere afhankelijk van het aantal sluitingen dat u kiest, het materiaal van de slot en de lengte van de slot. Wij bieden verschillende soorten meerpuntsluitingen van diverse topmerken.