Julie blue
Image default
Bedrijven

Waar laat je je boot?

Een mooie steiger huren in Den Haag kan erg gemakkelijk en snel. Het is natuurlijk mega leuk om een boot te kopen. Lekker varen met heerlijke temperaturen is een van de mooiste dingen die er is. Het water brengt verkoeling met zich mee en je kan natuurlijk ook je vrienden meenemen op de boot. Op sommige boten kun je ook heerlijk slapen, op anderen is daar minder plek voor. Hoe groot of klein je boot ook is, je zult hem ergens kwijt moeten. Niet iedereen heeft het geluk om een plekje aan huis te hebben. Je vraagt je misschien af waar je hem dan kwijt moet.

Hoe ziet het eruit?

Het antwoord daarop is erg simpel: een steiger huren in Den Haag. Wij bieden een aantal heerlijke plekjes aan het water aan. We hebben een steiger voor de wat kleinere bootjes en we hebben een steiger voor de flinke boten. Hoe veel het je gaat kosten is dan ook afhankelijk van het formaat van je boot. Dit gaat uiteraard volledig in overleg en er wordt dan ook een contract voor ondertekend zodat alles duidelijk zwart op wit staat en er geen twijfels kunnen komen. Vanuit de steiger kan je gemakkelijk je boot los en vast maken en er is dus geen gedoe met andere boten.

Een nieuw plekje

Als je je boot los hebt gemaakt kan je heerlijk het water op en genieten van je fijne boot. Als je kiest voor een steiger huren in Den Haag dan kan je dat natuurlijk ook opzeggen. Als het je niet bevalt of als je je boot verkoopt of er gebeurt iets anders, dan is het geen probleem om het contract te stoppen. In overleg is er heel veel mogelijk. Let wel op dat er een opzegtermijn aan zit, je kan niet per direct stoppen met betalen, als je een steiger huurt in Den Haag zit daar meestal een termijn van twee weken aan. Dit is om te zorgen dat er in die tijd een nieuwe eigenaar voor de plek gevonden kan worden.