Julie blue
Image default
Eten en drinken

Verras jouw werknemers met een bedrijfslunch Haarlem

Een gezellige bedrijfslunch Haarlem is een perfecte manier om jouw werknemers te verrassen. Iedereen wordt toch wel vrolijk van een lekkere gratis lunch. Denk bij de bedrijfslunch Haarlem bijvoorbeeld aan een variëteit van verschillende heerlijke broodjes. Zoals croissantjes, panini’s, tosti’s, stokbroodjes en sandwiches met allemaal verschillende soorten beleg. Zo is er voor iedereen wel een broodje die ze lekker vinden. Wanneer je echter een minder groot budget hebt kun je er ook voor kiezen om minder verschillende broodjes te serveren en minder luxe broodjes.

Met of zonder een drankje

Je kunt er voor kiezen om bij de bedrijfslunch Haarlem een drankje te serveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekker vers sapje, koffie, thee of frisdrank. Wanneer je echter zelf al in het bezit bent van een koffieautomaat dan kan het serveren van een drankje bij de bedrijfslunch Haarlem overbodig zijn. Dit kan namelijk een hele hoop geld schelen voor de bedrijfslunch Haarlem. Maak hier dus wel echt een verstandige keuze over.

Soep en salades

Naast verschillende soorten broodjes kun je er ook voor kiezen om bij de bedrijfslunch Haarlem soep of salades te serveren. Zo wordt de bedrijfslunch Haarlem toch net wat luxer, waardoor je medewerkers nog enthousiaster zullen zijn. Ze hebben nog meer keuzes en zullen nog meer genieten van de heerlijke lunch. Wel moet je er rekening mee houden dat niet iedereen een salade, een soepje en een broodje eet. Je moet dus zeker niet te veel bestellen, maar ook zeker niet te weinig. Iedereen moet namelijk wel iets kunnen kiezen wat hij erg lekker vindt. Anders krijg je namelijk ruzies of mensen die jaloers worden op andere collega’s. Echter kost deze optie natuurlijk een stuk meer geld en moet je nog meer keuzes maken over de opties voor de bedrijfslunch Haarlem.