Julie blue
Image default
Telefonie

Vast, mobiel en internet bij NuCall

Bij NuCall is niet voor niets ons motto ‘altijd en overal’. Wij vinden het belangrijk om altijd en overal bereikbaar te zijn en bieden daarom veilig en betrouwbaar bellen aan. Wij vinden het belangrijk om telecommunicatie soepel te laten functioneren met alle functionaliteiten die hierbij horen. Daarom vinden wij het belangrijk om te luisteren naar wensen en eisen van onze klanten en daarom altijd een up-to-date portfolio te leveren. Onze klanten kunnen rekenen op alleen maar apparatuur met A-merken zodat wij alleen de beste kwaliteit technologie leveren. Klanten kunnen ons altijd snel en eenvoudig bereiken via onze deskundige service- en supportdesk en bovendien zijn wij altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen die op de markt worden gebracht zodat u altijd kunt profiteren van de nieuwste snufjes. Wij staan voor kwaliteit én continuïteit, altijd en overal.

Over NuCall

Bij NuCall geloven wij dat communicatie het hart is van het bedrijf. Daarom kijken wij samen met u naar de manier waarop u en uw bedrijf graag willen communiceren. Wij vinden het belangrijk dat bereikbaarheid hierin een grote rol speelt omdat wij dit allesbepalend vinden binnen zowel grote als kleine organisaties. Daarom zetten wij ons beste beentje voor u voor en komen tot een goed voorstel. Hierbij krijgt u ook direct hulp met het opstellen van een planning en de uiteindelijke realisatie. Wij kiezen ervoor om innovatie bedrijfstelecommunicatie te leveren voor zowel vaste- als mobiele telefonie. Hierbij moet u denken aan zowel interne als externe communicatie van het bedrijf. Dit is onze missie al sinds 2005.

VoIP

Bij NuCall leveren wij onder andere de dienst ‘VoIP’. Met VoIP kunt u kiezen uit 3 verschillende abonnementen. De eerste is de VoIP complete. Deze is geschikt voor de wat kleinere organisaties (tot 25 werknemers). Hierbij krijgt u een volledige en vaste telefooncentrale die volledig beheerd wordt door ons. Ook ontvangt u direct een goede beveiligde datacenter en krijgt u nog vele andere functies en specificaties die u kunt integreren met Outlook. De VoIP professional is voor middelgrote organisaties (tot 250 werknemers) en beschikt over diverse CRM-pakketten. De corporate versie is geschikt voor organisaties van 100 tot 2500 werknemers.