Julie blue
Image default
Telefonie

Waarom wel een hoesje aanschaffen?

Als je een druk en hectisch leven hebt, moet je kunnen vertrouwen op de techniek van je smartphone. Maar ook al neem je je smartphone misschien overal mee naartoe, het toestel is niet altijd klaar voor het avontuur. Daarom is een duurzaam telefoonhoesje een ontzettend essentieel telefoonaccessoire. In dit artikel vertellen we er meer over!

Onderscheid jezelf van de massa

Bescherm jij jouw smartphone nog niet met een hoesje? Zonde! Je loopt dan de hele tijd het risico dat jouw telefoon in duizend stukjes op de grond valt als deze uit je handen glipt. En ja, dat overkomt de beste! En bovendien, telefoonhoesjes kunnen veel meer dan je telefoon alleen beschermen. Er zijn ook hoesjes die er zo fancy en cool uitzien, dat mensen ze ook gebruiken om een fashion statement te maken! Sommige hoesjes hebben zelfs extra handige functies als portemonnee om je pasjes bij de hand te houden. Ideaal!

Hoe zorgvuldig ga jij met je spullen om?

Houd er bij het kopen van een nieuw telefoonhoesje rekening mee hoe vaak je je telefoon laat vallen. Of beter gezegd: hoe klunzig je bent. Sommige telefoonhoesjes zijn supersterk met ingebouwde screenprotectors, terwijl andere cases vooral gemaakt zijn om een schattige Instagram-foto te kunnen maken. Als je een nieuwe iPhone hebt en de voorkeur geeft aan draadloos opladen, zorg er dan voor dat je hoesje compatibel is.

Waar vind je leuke telefoonhoesjes?  

1. Casimoda

Dit iPhone telefoonhoesje van Casimoda is de perfecte combinatie: een slim fit hoes en ultra beschermend. Met zijn superzachte buitenkant en flexibele knopjes ligt hij zeer comfortabel in de hand. En met een prijs van net onder de €20 kun je de plank financieel niet snel misslaan. Oh, en hadden we al verklapt dat de verzending bij Casimoda altijd gratis is? Ja, ook naar België. Bof jij even!

2. Telefoonhoesje Store

Ook in de webshop van Telefoonhoesje Store vind je pareltjes die je niet snel ergens anders gaat tegenkomen. Zo is dit iPhone 13 hoesje een eenvoudig, maar stijlvol telefoonhoesje. Het hoesje heeft een slim-fit ontwerp en een deels doorzichtige achterkant. Hierdoor blijft het uiterlijk van jouw iPhone zichtbaar. De case is verder licht en flexibel, maar biedt toch voldoende valbescherming dankzij een opstaande rand met extra zijgrepen.