Julie blue
Image default
Vervoer en transport

Opslag en transport, internationaal

Bent u producent van verse levensmiddelen en zoekt u een partner voor het vervoer en eventueel opslag? Frigo Group Logistics is een betrouwbare naam op het gebied van opslag en transport; van FTL transport tot LTL-. Van droogopslag tot koel/ vriesopslag

Frigo heeft haar hoofdkantoor in Geldermalsen. Het vrieshuis staat in Nieuw-Vennep. We sommen op wat Frigo Group voor u zou kunnen doen:

  • containerafhandeling;
  • douaneafhandeling;
  • diepvriesopslag;
  • diepvriestransport;
  • groupage;
  • invriezen;
  • orderpicking;
  • voorraadbeheer;
  • overige diensten.

Laatstgenoemde lichten we toe. U mag hier alle handelingen onder verstaan die bijdragen aan het snel, veilig en soepel afhandelen van goederen. Pallets en dozen voorzien van labels  / stickers, foliën, bemonsteren en wegen: voor Frigo Group hoort dit er allemaal bij. En moet op het allerlaatste moment een pallet af-, om- of opgestapeld worden? Frigo regelt het voor u!

Duurzaam ondernemen doet Frigo Group al jaren. In 1973 nam oprichter Hein van Elderen zich voor een bedrijf op te bouwen dat niet alleen streeft naar winst. Klantvriendelijkheid en milieubewust werken, vond hij even belangrijk. Inmiddels hebben de dochters van Hein het stokje overgenomen. Dat ook zij energiezuinig ondernemen hoog in het vaandel hebben, blijkt uit de vele zonnepanelen die onlangs geplaatst zijn op het vrieshuis-dak in Nieuw-Vennep. Het gaat om 1600 glas/glas panelen. In vergelijking met glas/kunststof exemplaren zijn deze brandveiliger én leveren ze meer rendement. In het geval van Frigo Group gaat het om 550.000 kWh energie op jaarbasis. Dit betreft ongeveer 10% van het totale jaarlijkse stroomverbruik. 

De klanten van Frigo Group zijn trouw en loyaal. Veel van hen maken sinds het allereerste begin gebruik van de diensten. Ze geven hun producten vol vertrouwen uit handen, want ze hebben 24/7 de mogelijkheid de voorraden real time te bekijken. Dit kan door in te loggen op het Warehouse Management System. Aanvullend kunnen ze gebruik maken van EDI: Electronic Data Interfacing. Hiermee wordt bedoeld: het automatisch uitwisselen van productgegevens. Denkt u aan orders en ontvangsten die in het WMS ingelezen worden. Door gebruik te maken van deze technologieën worden klanten en Frigo veel werk uit handen genomen. De kans op fouten is nihil. 

https://www.frigogroup.com/nl/