Chip Tuning – een perfecte manier voor het verbeteren van de prestaties van uw auto

ECU- of elektronische besturingseenheid is het deel dat de functies van een voertuigmotorbesturingseenheid (ECU) regelt. Dit apparaat meet en controleert de prestaties van de motor. De Motor Control Unit (ECU) heeft verschillende belangrijke functies zoals tanken, ontsteking, emissie, uitlaat en vele andere functionaliteiten. Wanneer u begint met het afstemmen van uw auto, moet u de plastic cover van de motor verwijderen. Vervolgens moet u de Motor Control Unit (ECU) openen en controleren op beschadigde gebieden erin. Als u een aantal beschadigde gebieden ziet, dan is het beter om het te vervangen door een nieuwe.

 

Tegenwoordig gebruiken veel mensen chip-afstemming voor hun auto’s. Het maakt het mogelijk om de prestaties van de auto, het motorvermogen te verbeteren en heeft ook een grote impact op het rijcomfort. Mensen gebruiken het echter voor illegale doeleinden. Sommige high-profile autofabrikanten en eigenaren van sportwagens gebruiken deze methode voor het verbeteren van hun prestaties door de motorbesturingseenheden te wijzigen.

Met behulp van deze methode kan de motorcomponenten zoals brandstofpomp, carburateur, zuurstofsensor en de verbrandingskamer vernietigen.

 

Naast het bovengenoemde probleem kan chiptuning ook resulteren in beschadiging van de motor. Wanneer u uw auto stemt, moet u bepaalde richtlijnen volgen waaronder het reinigen van het motorcompartiment, het olie- en luchtfilter wijzigen, de timing aanpassen, de interne elektronische motoren en nog veel meer aanpassen. Timing is een vitale parameter voor het gladde lopen van de auto. De juiste timing geeft een goede brandstofdichtheid voor de motor die dus leidt tot beter hardlopen.

 

Er is nog een groot nadeel van het gebruik van chip-afgestemde auto. U kunt geen volledig vermogenspotentieel van uw motor genieten omdat het is gewijzigd. Wanneer u probeert moeilijker te duwen, beschadigt u ook de motor verder.

De chips die zijn gemaakt wanneer u uw motorkanificatiemodificatie maakt, zal de efficiëntie van de motoren beïnvloeden en kan het binnenkort maken.

 

Als u wilt genieten van alle voor- en nadelen van chiptuning, moet u een gemakkelijke kit kopen die alles bevat wat u nodig hebt. Deze kits worden geleverd met elektronische bedieningsdelen van hoge kwaliteit. Alle benodigde componenten inclusief de motor, transmissie en koppeling zijn ingesloten in het pakket. Ze zijn eenvoudig te installeren en werken.

 

Nu-A-Days Engine en ontstekingstiming zijn een van de meest vitale componenten voor de hoogwaardige auto’s. Motor- en ontstekingstiming heeft een groot effect op de snelheid en het leven van het voertuig. Motor- en ontstekingstiming is ook verantwoordelijk voor de brandstofefficiëntie van het voertuig. Daarom is de motorchip-afstemming een must als u de prestaties van uw auto wilt verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance