Julie blue
Image default
Auto's en Motoren

Hoe lang is je theorie geldig?

Als je nog wat tijd over hebt voordat je theorie-examen verloopt, kan het kiezen van de juiste rijopleiding het verschil betekenen tussen slagen en helemaal opnieuw beginnen. Het voor de hand liggende antwoord wanneer tijd van essentieel belang is, is om te kiezen voor een aanpak die zoveel mogelijk leert in zo weinig mogelijk tijd. Gelukkig weten we daar bij PassMeFast heel wat van! Hoe lang is je theorie geldig voor de auto of motor?

Intensieve cursussen
Intensieve of semi-intensieve rijcursussen worden meestal in blokken van 2-5 uur gevolgd. Dit betekent niet alleen dat het leerproces in dagen of weken (in plaats van maanden) kan worden voltooid, het zorgt er ook voor dat alles wat je hebt geleerd vers in je geheugen blijft en je vanaf dag één de basis onder de knie krijgt. Voor degenen die weinig tijd hebben, is dit de perfecte oplossing.

Sneltoetsen
Om echt voorop te lopen en zoveel mogelijk tijd te besparen, combineer je een intensieve cursus met een sneltoets. Een groot probleem dat vaak opduikt wanneer de theorie-examencertificaten bijna verlopen, is het feit dat de wachttijden voor het praktijkexamen erg lang kunnen zijn. Je denkt misschien dat je in een week tijd testklaar kunt zijn, maar dat is niet goed als je 6 weken wacht op het volgende beschikbare testslot.

Sommige bedrijven kunnen dit omzeilen door versnelde tests uit te voeren. Bij PassMeFast heeft ons team bijvoorbeeld constant oog voor de praktische testmogelijkheden in het hele land, zodat we eventuele annuleringen kunnen opsporen zodra ze verschijnen. We boeken studenten vaak een test voordat ze zelfs maar met lessen zijn begonnen, zodat ze een datum hebben om naar toe te werken en zich geen zorgen hoeven te maken over eventuele vertragingen. Dit is natuurlijk ideaal als je een bepaalde tijd moet passeren.