Julie blue
Image default
Auto's en Motoren

De eerste stap richting je eigen cabrio, SUV of station wagen

Een veel gestelde vraag is: hoe lang is autotheorie geldig? Het antwoord 1 ½ jaar. Je hebt dus 18 maanden de tijd om je praktijkexamen te halen. En dan kun je eindelijk je eigen auto kopen. Wat is jouw droomauto: een rode BMW 4, een blauwe Skoda Kodiaq of een witte Volvo V60? Dit zijn stuk voor stuk heerlijke wagens voor naar je werk, een weekendje Parijs of een zomertrip richting het zuiden. Als je nog geen rijbewijs hebt, lijkt het rondrijden in je eigen wagen misschien heel ver weg. Maar dat hoeft niet zo te zijn, want je kunt vandaag in actie komen. Geef je online op voor het auto theorie examen van 123 Theorie. De cursus en het examen vinden op dezelfde dag plaats. Inderdaad, het kost je maar 1 dag. En een klein beetje voorbereiding. Zodra je aanmelding binnen is bij 123 Theorie krijg je materiaal opgestuurd om door te nemen. Voor de duidelijkheid: dit is geen verplichting, je wordt niet overhoord. Lees het rustig door en zie het als een basis: het begin van jouw auto theorie cursus! De kans dat je direct slaagt is heel groot.

 

Heb je een leerprobleem? 123 Theorie heeft hier ervaring mee

Misschien twijfel je gezien je dyslexie- of faalangst? Niet doen, je bent van harte welkom bij 123 Theorie! De theoriecursus auto Utrecht, Goes, Maastricht of Amsterdam is ook voor jou goed te doen! Dit is wat het 123 Theorie-team er zelf over zegt:

“Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.”

“Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben.”

De theoriecursussen worden verspreid over het land georganiseerd. Je kunt onder meer terecht in Leeuwarden, Zwolle, Eindhoven, Arnhem en Goes. Voor alle deelnemers wordt een examentafel gereserveerd bij het CBR. Op de examendag moet je een geldige ID-kaart of paspoort laten zien. Is je identiteitsbewijs maar 1 dag verlopen? Dan mag je geen examen doen. Dus zorg ervoor dat je een geldig persoonsbewijs bij je hebt.

https://www.123-theorie.nl/