Julie blue
Image default
Auto's en Motoren

Een auto verkopen bij de autogarage

Wil je een auto verkopen dan kun je terecht bij onze autogarage. Deze autogarage is het beste adres voor een auto te verkopen. Daarnaast zijn wij ook het beste adres voor je auto reparaties. Van kleine reparaties in onderhoud tot een grote beurt, wij staan  voor je klaar.

Kennis en kwaliteit voor een auto te verkopen

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met gedegen kennis van de automotive markt. Ze staan voor hoge kwaliteit, goede service en scherpe prijzen Wij  luisteren dan ook echt naar jouw wensen en behoefte. Ben je op zoek naar een nieuwe auto of wil je een auto verkopen? Stap voor stap luisteren wij naar jouw wensen, vervolgens mag je in een aantal auto’s een proefrit maken. Rijd de auto lekker en voldoet deze aan jouw wensen? Dan begint de onderhandeling over de prijs van de auto, tevens wordt daarin de mogelijkheid meegenomen om de oude auto in te leveren. Ook voor een auto verkopen kun je bij ons terecht. Wij hebben een groot netwerk waarin we auto kunnen verkopen. Wij hanteren zeer scherpe en concurrerende prijzen. Benieuwd aan welke prijzen je dan moet denken? Kom dan langs voor een proefrit en neem een bakje koffie waarnaar we je gelijk vertellen wat voor tarieven wij hanteren. De prijzen voor onderhoud of reparatie? Neem telefonisch contact op en we een vrijblijvend een offerte voor de reparatie of onderhoud van je auto word je toegestuurd.

Overige diensten

Bij onze autogarage kunt u niet alleen terecht voor het kopen van een nieuwe auto, maar ook voor een auto verkopen en voor reparatie en onderhoud is het een goede autogarage. Je kunt bij de autogarage terecht voor het verwisselen van banden, remmen, olie, airco en alle voorkomende klein en groot onderhoud en reparaties. Ook een voor een uitgebreide beurt ga je naar onze autogarage.