Julie blue
Image default
Auto's en Motoren

Gelijk Geslaagd, hét adres voor de beste theoriecursussen

Ben jij op zoek naar een cursus waarbij je de auto theorie in 1 dag aangeleerd krijgt? Dan ben je bij Gelijk Geslaagd op het goede adres. Wij hebben namelijk een slimme theoriecursus ontwikkeld waarbij we je in 1 dagje klaarstomen voor het auto theorie examen. En we doen er natuurlijk alles aan zodat je ook in 1 keer zal slagen voor het examen van het CBR.

In de ochtend wordt er theorieles gegeven door een van onze docenten. De les begint bij de meeste locaties om 07.00, zorg dus dat je op tijd op staat! Voordat de les van start gaat stelt iedereen zich even kort voor, wel zo leuk als je elkaars naam weet. Natuurlijk vertelt de docent ook wie hij is. Dan gaan we aan de slag. De docent zal alle theorie klassikaal met de groep doornemen. Gedurende de hele les is er tijd om vragen te stellen. En begrijp je even iets niet? Geef dit meteen aan, de stof wordt dan nog een keer uitgelegd.

De theoriecursus is voor iedereen goed te volgen

Door onze relaxte manier van lesgeven, leren zonder boeken en herhalen van de moeilijke stof is onze theoriecursus ook erg geschikt voor mensen met problematiek (zoals ADHD, dyslexie, faalangst, moeite met concentratie of taalachterstand). Twijfels zijn dus niet meer nodig, wij helpen je perfect op weg.

Onze snelcursus wordt in verschillende plaatsen in Nederland gegeven. Je kan je inschrijven voor de theoriecursus Rotterdam, de theoriecursus Tilburg, de theoriecursus Amsterdam, de theoriecursus Utrecht en nog vele anderen. De cursus kost €89,-, dit is inclusief de lunch en het cursusmateriaal en exclusief de examenkosten. Het examen van het CBR kost €34,50 en moet apart bij het CBR door jou betaald worden.

Wanneer je de eendaagse theoriecursus bij ons volgt verruim je je slagingskans aanzienlijk. Ons slagingspercentage is zeer hoog, meer dan 15.000 cursisten zijn je al voorgegaan en zijn glansrijk geslaagd. Wil jij dit ook? Schrijf je dan meteen in voor een van onze theoriecursussen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/