Julie blue
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers zijn al ruim 35 jaar op daken te vinden

Wij staan met beide benen op de grond. Nou ja, dat is eigenlijk niet helemaal waar. We staan meestal met beide benen op een dak. Een plat dak om precies te zijn. Al meer dan 35 jaar klimmen wij dagelijks op platte daken om reparaties of all in dakonderhoud uit te voeren. Wie wij zijn? Wij zijn De Dakmakers uit Alphen aan den Rijn en werken binnen het leukste team van Nederland, vinden wij zelf.

Wij hebben een gedegen opleiding genoten, volgen met regelmaat bijscholing zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de dakdekkersbranche, werken volgens de juiste normen en veiligheidsregels, gaan secuur en professioneel te werk, staan het liefste op hoogte op een dak en gaan iedere dag met plezier naar ons werk.

Het bedrijf De Dakmakers is in het bezit van een lidmaatschap bij Vebidak (de brancheorganisatie voor dakbedekkingsbedrijven voor bitumineuze en kunststof dakbedekking), het VCA certificaat en KOMO certificaat. Ook is De Dakmakers erkend door kwaliteitskeurmerk Dakmerk. U ontvangt bij ons altijd garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen.

Waarom all in dakonderhoud?

U doet er verstandig aan uw platte dak eens in de zoveel tijd na te laten kijken door iemand met verstand van zaken. Waarom? Door weersinvloeden krijgt de dakbedekking van een plat dak best veel te verduren. Hitte, felle zon, wind, hevige regenval of vrieskou, dakbedekking krijgt het allemaal over zich heen. En hoewel de meeste dakbedekking best goed tegen weersinvloeden bestand is, is het toch mogelijk dat er kleine scheurtjes in de bedekking ontstaan. Dit geeft zeker niet meteen problemen, maar kan in de loop der tijd toch ellende gaan opleveren, zoals lekkages.

Laat ons daarom periodiek uw platte dak checken, schoonmaken en waar nodig repareren. U ontvangt eerlijk dakadvies van ons, we zullen nooit en te nimmer werk uitvoeren dat helemaal niet nodig is. Onze contracten bevatten geen kleine lettertjes, what you see is what you get. Eerlijkheid, daar houden we van!

 

https://www.dakmakers.nl/