Julie blue
Image default
Dienstverlening

Goede beoordelingen over letselschadeadvocaat Van Dijk

Volgens Wikipedia is letselschade “ (…) de lichamelijke en geestelijke materiële en immateriële schade die een mens kan ondervinden als hij of zij bij een ongeval betrokken is. Het kan daarbij gaan om een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een ongeval tijdens het sporten of tijdens het klussen in of rondom het huis of om de gevolgen van een medische fout. Ook in het geval van mishandeling kan sprake zijn van letselschade.”

Een in Nederland bekende letselschadeadvocaat is mr. Thomas van Dijk uit Zoetermeer. Deze meester in de rechten weet alles van kapitaliseren letselschade. LSA advocaat Van Dijk heeft in het verleden aan een aantal bekende letselschadezaken meegewerkt. Hij was actief betrokken bij de afwikkeling van de Bijlmerramp. In de avond van 4 oktober 1992 stortte een Boeing 747-200 vrachtvliegtuig op twee flats in de Amsterdamse wijk Bijlmermeer. Zeker 43 mensen verloren het leven. Onder hen de drie bemanningsleden en de enige passagier. Het vliegtuig had net een tussenstop gemaakt op Schiphol. Het was onderweg van New York naar Tel Aviv. Tijdens de vlucht richting Schiphol waren enkele mankementen geconstateerd, die volgens experts ‘provisorisch’ werden opgelost op Schiphol. Boven het Gooimeer kwam de Boeing in de problemen. De binnenste motor aan de rechtervleugel brak af en vervolgens ook de motor ernaast. De piloot deed een verzoek tot noodlanding en cirkelde daarvoor rondjes boven Amsterdam. Vervolgens ontstonden problemen met de flaps, de verstelbare delen van de vleugel. Snel werd het vliegtuig onbestuurbaar en stort het bijna verticaal op de twee flats. Dat er relatief weinig slachtoffers zijn gevallen, heeft ermee te maken dat op het moment van de crash weinig mensen thuis waren en dat het vliegtuig slechts één passagier had.

 

Wilt u advocaat van Dijk inschakelen voor uw letselschadezaak? We geven u de contactgegevens, maar maken u eerst attent op de beoordelingen die u online kunt lezen, via www.letselschadeadvocaatvandijk.nl. Die geven een goede indruk van wat cliënten vinden. We kunnen alvast verklappen dat de reviews goed zijn. Termen als “uitmuntend”, “daadkracht”, “deskundig”, “vakkundig” en “betrokken” spreken boekdelen. U bereikt Thomas van Dijk via +31 (0) 79 323 9558 en t.vandijk@advocaatvandijk.nl.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl