Julie blue
Image default
Dienstverlening

Speeddaten bij Search4Love

Wil jij ook graag veel andere singles op 1 avond ontmoeten? Speeddaten biedt daarin de oplossing! Vind je het fijn als alles super goed voor je is geregeld en jij je alleen maar hoeft in te schrijven voor een avondje speeddaten, en verder nergens naar om hoeft te kijken? Kom dan speeddaten met Search4Love!

In alle delen van het land zijn wij te vinden met onze speeddate avonden. Zo kan je speeddaten in Groningen, maar ook aan de andere kant van het land, in bijvoorbeeld Leiden, kan je bij ons terecht. Want het allermooist vinden wij om iedereen in het land aan een leuke partner te kunnen helpen.

Op zoek naar jouw match

Met deze moderne vorm van daten leer je 15 tot 20 andere singles kennen in een kort tijdsbestek. Binnen ongeveer 3 uur ga je op date met alle andere potentiële lovers. Met iedere single voer je een kort gezellig gesprekje, na een minuut of vier zit jullie date met elkaar erop en schuif je door naar de volgende date. Heb je na een date belangstelling in een vervolg date met diegene? Dan zet je een kruisje bij ‘ja’ bij de naam van de desbetreffende date. Heb je geen verdere interesse? Dan zet je het kruisje bij ‘nee’. Als je ‘nee’ hebt aangekruist zijn jullie sowieso geen match. Als jij ‘ja’ hebt aangekruist is het nog even afwachten wat jouw date over jou heeft ingevuld. Was het antwoord van die date ook ‘ja’? Dan hebben jullie in elkaar een match gevonden! Na de speeddate avond kunnen jullie zelf samen iets afspreken met elkaar, jullie ontvangen elkaars gegevens direct na de speeddate avond.

Altijd speeddaten op een leuke locatie

Of je nu gaat speeddaten in Eindhoven, Amsterdam, Delft of Nijmegen, bij ons worden de speeddate avonden altijd op een gezellige locatie gehouden. En of je nu met het openbaar vervoer of met de auto naar de speeddate avond komt, de locaties zijn altijd goed bereikbaar. Ook is er altijd voldoende parkeergelegenheid dicht in de buurt van de speeddate.

Laat ons jou koppelen en wie weet heb jij straks een mooi succesverhaal!

 

https://www.search4love.nl/