Julie blue
Image default
Dienstverlening

Stenen naamborden pronken naast uw deur met hun unieke karakter

Zoekt u een echt natuurlijk naambord dat naast uw voordeur kan pronken? Dan is een stenen naambord een uitstekende keuze. Stenen naamborden zijn te koop bij de online naambordenwinkel van De Naambordenspecialist. Deze online naambordenwinkel bestaat inmiddels al tientallen jaren, de ervaring die in die jaren is opgebouwd is dan ook zeer groot. Ieder naambord wordt door het bedrijf zelf gemaakt, uiteraard zeer zorgvuldig.

Bij De Naambordenspecialist is de klant koning. De medewerkers van het bedrijf doen altijd hun uiterste best om het perfecte naambord voor iedere klant te realiseren. Klanten kunnen hun keuze uit een enorm groot assortiment naamborden maken. Heeft u toch nog speciale wensen of wilt u net even een ander formaat naambord dan u in de online shop kunt vinden? Dan kunt u contact opnemen met De Naambordenspecialist. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier op de website. U ontvangt zo snel mogelijk reactie op uw vraag via mail of het contactformulier, of er wordt contact met u opgenomen om één en ander duidelijk door te spreken. Telefonisch is De Naambordenspecialist 4 dagen bereikbaar (op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00, op zaterdag van 10.00 tot 17.00).

Verschillende soorten steen

Terug naar de stenen naamborden, welke uit verschillende soorten steen worden gemaakt. Eén van die steensoorten is het stevige graniet. De steensoort graniet kan in veel verschillende afmetingen gemaakt worden en is uniek van karakter. Ieder stenen naambord heeft een eigen karakter vanwege de natuurlijke steenstructuur die bij geen enkel naambord hetzelfde is.

Ruim aanbod natuurlijke houten naamborden

Past een stenen naambord niet bij uw stijl maar vindt u het idee van een natuurlijk naambord wel erg mooi? Bekijk dan eens het assortiment houten naambordjes bij De Naambordenspecialist. Het aanbod is eindeloos. Van naamborden en scheepsplanken van teakhout tot bordjes in de kleur licht eiken en van gegraveerde naamborden tot houten bordjes die met de hand worden beschilderd, met of zonder persoonlijke afbeelding.

Dus zoekt u een adres waar u prachtige (natuurlijke) naamborden kunt kopen? Bezoek dan zeker De Naambordenspecialist!

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/