Julie blue
Image default
Dienstverlening

vloerluik op maat

Een vloerluik op maat nemen

U vraagt zich misschien wel eens af wat voor interieur bewuste keuze u kunt maken om de trap naar de kelder af te dichten dat nu zomaar uit de grond naar boven komt. Of u heeft te maken met een verdieping die te bereiken is met de trap naar boven op het kantoor dat niet mooi afgedicht is. Een vloerluik op maat kan hier een oplossing in bieden. 

Met een vloerluik wordt er namelijk gezorgd dat het gat in de vloer netjes wordt afgedicht en dat u deze makkelijk open en dicht kunt maken wanneer u dat wilt. Met de technieken van tegenwoordig is het zeker niet nodig om een houten luik in de vloer te laten aanleggen, en het bedrijf Linfi.nl bewijst dit. 

Door middel van elektriciteit zijn de glazen vloerluiken die ze op maat maken te openen en te sluiten en ziet het interieur er prachtig uit met de toevoeging van dit luik.

 

De diversiteit van een vloerluik op maat

Interieur speelt een belangrijke rol binnen een woning, maar ook op kantoor. Mensen willen graag in een kamer zijn die er goed uitziet. Een glazen vloerluik kan hier een goede aanvulling op zijn. De vloerluiken worden gemaakt van veilig glas waarop gelopen kan worden. De omlijsting van het glas is gemaakt van RVS. Daarnaast is het luik volledig door middel van een elektrische wandschakelaar te besturen. 

Voor het geluid hoeft u niet bang te zijn, want er is gekozen voor een geluidsarme motor. Indien er sprake is van stroomuitval in het gebouw is het luik ook volledig met de hand te bedienen voor de veiligheid. 

Bent u ook geïnteresseerd in een vloerluik op maat? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Linfi om de mogelijkheden te bespreken.