Julie blue
Image default
Hobby en vrije tijd

Een unieke groepsaccommodatie in Twente

Met deze speciale Groepsaccommodatie Twente heb jij een fijne plek voor jullie vakantie. Wanneer je met een grote groep mensen een vakantie gepland hebt, kan het kiezen van een goede accommodatie best lastig zijn. Meer mensen betekent immers ook meer meningen. Onze bed & breakfast biedt voor groepen met maximaal acht personen een fijne plek aan dat een gunstige ligging heeft. Omgeven door natuur en de omliggende dorpjes is Groepsaccommodatie Twente zeker een aanrader. 

De soorten groepsaccommodatie Twente

In onze Groepsaccommodatie Twente kan iedereen terecht. Of je nu een vriendenweekend hebt of een goede plek zoekt voor een familievakantie. In de omgeving valt veel te doen waardoor je overal dichtbij bent. Erg geschikt dus voor als je een actieve vakantie wil. Door de vele faciliteiten in de accommodatie biedt het ook voor een ontspannen vakantie. 

Jullie zullen overnachten in een volledig gerenoveerde schuur. De gehele binnenkant is vernieuwd, maar kent het nog wel de authentieke gebinten en stalramen. Dit maakt het een hele unieke locatie. In de accommodatie vind je meerdere kamers, een ruime woonkamer en een moderne keuken. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en een zithoek. Je hebt dus ook eigen privacy terwijl je met een grote groep in de schuur zit. 

De Groepsaccommodatie Twente is beschikbaar voor de periode van november tot februari. Het is mogelijk om een weekend te verblijven waarbij je van vrijdag tot zondag in de accommodatie zit. Een lang weekend is ook mogelijk van vrijdag tot maandag, een midweek van maandag tot vrijdag en een volledige week van vrijdag tot vrijdag. U kunt dus zelf bepalen hoe lang je in de schuur wil verblijven. 

De accommodatie kunt u heel eenvoudig reserveren via het contactformulier op onze site. Voor meer informatie kunt u ons spreken via de telefoon of onze mail