Julie blue
Image default
Hobby en vrije tijd

Een veelzijdig dagje strand in het midden van het land

Wilt u een dagje genieten op het strand, zonder dat u helemaal naar de kust hoeft te rijden? Telstar Beach ligt centraal in het land en direct aan de A28. Voor veel mensen goed bereikbaar dus. Telstar Beach is voor iedereen de ideale locatie aan het water. Of u nu sportief bezig wilt zijn, culinair verwend wilt worden, of gewoon lekker wilt loungen op het terras, met uitzicht op het Wolderwijd.

  

Heerlijk relaxen aan het water

Komt u vooral voor de ontspanning naar Telstar Beach? Neemt u dan plaats op het mooie terras en geniet van een lekker drankje en kijk ondertussen naar de bootjes die op het water voorbijkomen. Heeft u trek gekregen? Dan heeft u een ruime keuze uit verse broodjes en salades, heerlijke burgers, of juist een lekkere snack voor bij de borrel.

  

Het paradijs voor watersporters

Ook als u actiever ingesteld bent, bent u bij Telstar Surfclub aan het juiste adres. Houdt u van kitesurfen, of windsurfen? Of juist van rustig suppen? Dan is deze locatie bij Strand Horst perfect voor u. Ook als u nog onervaren bent in de wereld van de watersport. Kies voor een losse les, of een volledige cursus, onder leiding van een ervaren instructeur. Een aantal uur actief bezig zijn op het water maakt hongerig. Dus ook u ben na afloop van harte welkom op het terras voor een welverdiend hapje en drankje.

  

Telstar Beach, ook voor bijzondere gelegenheden

Heeft u iets te vieren? Dan zit u hier helemaal goed. Niet alleen voor familie- of verjaardagsfeesten, maar ook voor bedrijfsfeesten en teamuitjes. Met de leukste activiteiten in, op, of naast het water, hoeft u zich geen moment te vervelen. En met een food- en drankarrangement op maat, komt ook de innerlijke mens niets te kort.