Jaarnaar Finance creëert uniek partnerschap met Bitcoin en Yield Farm

Naarnaar Finance is een ingang voor een set gedistribueerde financiële diensten, aangedreven door de ethische valutablockchain, waarmee u maximaal in de DEFI kunt investeren via verschillende leadgeneratie, distributie- en verzekeringsdiensten. De revolutionaire YFI kan worden beschouwd als de eerste stap naar de veiligere en meer winstgevende investering in het diffema. De samenwerking tussen Yearn en DaFinity is verder verbeterd met de bedoeling om een meer gepersonaliseerde, toegevoegde waarde van de toegevoegde waarde aan te brengen aan het uiterlijk en andere beleggers. Door deze onderneming kunnen gebruikers genieten van meer diensten en functies, zoals beveiligde uitleenplatforms, meer kredietproducten, meer controle over persoonlijke informatie, onder andere.

  

In het verleden hebben de traditionele financiële dienstverleners de ruimte voor beleggers beperkt om inkomsten te verdienen door het gebruik van onderpand. Met de toepassing van de gedecentraliseerde autonome systemen en het gebruik van het gedecentraliseerde autonome managementsysteem hebben ze echter in staat geweest om de reikwijdte van de leningen aanzienlijk uit te breiden. Dit is mogelijk vanwege de infusie van de THEICO-technologie in de aanvraag van de financiën van de jaar. Aangezien Theico-technologie de mogelijkheid heeft om liquiditeitszwembaden te creëren, stelt het gedecentraliseerde beheersysteem de gebruikers in staat om ook liquiditeitspoelen te verdienen.

 

Via deze onderneming zal het Yearn Finance in staat zijn om gebruikers een nieuwe Avenue te bieden voor het verdienen van winst door de verdeling van dividenden. De uitvinding van de Yield Farming-module in de financiering van de volgende jaar zullen gebruikers in staat stellen om hun eigen kapitaal te gebruiken om te investeren op andere projecten. De opbrengstlandbouw is in staat om hoog rendement te genereren, en dit is de reden waarom veel risicovolle projecten worden aangeboden via de gedecentraliseerde autonome systemen. Via deze onderneming kunt u hoge rendementen genereren die uw financiële risico’s aanzienlijk zullen verminderen.

Bovendien kunt u u in staat stellen om meer winstgevende relaties te bouwen met andere bedrijven die u nodig heeft om uw marktaandeel uit te breiden.

 

De module Yield Farming zal ook de gebruiker in staat stellen toegang te krijgen tot een nieuwe productlijn van de toonaangevende leverancier van Digital Asset Management. De nieuwe producten bieden een volledige reeks oplossingen die gebruikers een compleet en veelzijdig platform voor de handel zullen bieden. De implementatie van de gedecentraliseerde autonome systemen zal beleggers toestaan om het meeste uit de ROI te halen (rendement op investering).

 

Bovendien zal het gedecentraliseerde LEDGER-protocol de scope voor Smart Contract en Distributed Ledger Technologies verder verhogen. Sinds de financiering van het jaar zal het Bitcoin-protocol ondersteunen, zal de samenwerking tussen de financiering van het Yearn en Bitcoin jaarlijkse gebruikers verstrekken met een ongeëvenaarde en handige ervaring. Het gebruik van de Yield Farm-module maakt ook gebruikers mogelijk om toegang te krijgen tot de Pre-ICO-aanbiedingen. Via deze samenwerking kunnen de twee bedrijven in staat zijn om de goedkeuring en het gebruik van het Bitcoin-protocol te versnellen om meer zakelijke deals te beveiligen met een aanzienlijk breder klantenbestand.

 

Jaarnaar Finance werkt momenteel met een aantal hoge kaliberbedrijven die deskundigheid hebben aangetoond bij het ondersteunen van het ecosysteem van gedecentraliseerde technologieën. Naast het samenwerken met Bitcoin en Yield Farm, werken de twee bedrijven met zwaargewichten van de industrie, zoals Citibank, Visa, MasterCard en Paydotcom om hun klanten de beste ervaringen mogelijk te maken bij het gebruik van een van hun valuta-gewelven. Door de meest bekende bedrijven te combineren in het rijk van het uitlenen met een zeer gerenommeerd protocol zoals het Bitcoin-protocol, heeft het Yearn Finance een ongelooflijke kans gecreëerd voor investeerders die op de lange termijn rijkdom willen bouwen.

Kom hier bij BitcoinMeester meer te weten over Yearn Finance