Julie blue
Kinderen

Gastouder zoeken of worden bij ons

Niet iedereen heeft in zijn omgeving genoeg mensen om zich heen voor oppas als jij of je partner weer gaan werken. Ook voelen sommige mensen zich soms niet fijn bij kinderdagopvang. Een gastoudergezin kan dan best een goede oplossing zijn. Gastouderbureau Beverwijk is een fijne organisatie als het gaat om bemiddeling tussen gastouders. Gastouderbureau Beverwijk staat voor geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden. Hierdoor kunnen we verzekeren dat jouw zoon of dochter in een liefdevolle omgeving wordt verzorgd. Groen opvoeden houdt in dat we (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Daar houden wij rekening mee en vragen we ook van onze gastouders. Gastouderbureau Beverwijk heeft jarenlange ervaring in het koppelen van kinderen aan gastouders een het zoeken van geschikte gastouders.

Wil je gastouder worden?

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen als je gebruik maakt van gastouderbureau Beveriwjk. Wij zijn altijd nog op zoek naar gezinnen die gastouder willen worden. Ben jij een gezin dat nog wel een extra plekje heeft voor een ander kindje? Vind jij het leuk om te zorgen voor meer kinderen? Kijk op de website voor meer informatie over de aanmeldprocedure en meld je aan als gastouders bij gastouderbureau in Beverwijk.

Zoek jij de juiste gastouder?

Ben jij juist op zoek naar een gastouder? Wat voor wensen heb je, multicultureel, met een eigen tuin of juist iemand die geweldig kan koken voor kinderen? Wanneer jij weet wat je zoekt in een gastouder helpt gastouderbureau Beverwijk je verder met de juiste match. Wij zoeken aan de hand van jouw wensen naar de geschikte gastouder die past bij jouw kind. Neem vandaag nog contact met ons op zodat we samen kunnen kijken waar we jouw kind het beste een tweede thuis kunnen bieden.Kijk op de website van gastouderbureau Beverwijk voor alle mogelijkheden.