Julie blue
Image default
Kinderen

Spelen met Light Battle is zo gaaf

Vroeger was het echt zo leuk om met een waterpistool te spelen. Light Battle geeft ditzelfde gave gevoel, maar dan met behulp van laserstralen in plaats van met water. Niet iedereen vindt het immers leuk om te spelen met water. Laserstralen doen in tegenstelling met paintball ook geen pijn. Niet iedereen heeft er pijn van trouwens, maar lasergamen is wel echt een goed alternatief voor zowel waterpistoolgevechten als voor paintballen. Light Battle heeft echt prachtige laserguns in allerlei kleuren, soorten en maten. Zo werken ze megasnel. Op het moment dat je op het knopje drukt om te ‘vuren’, dan hoor je nog geen eens een seconde later dat je iemand geraakt hebt. Yes, weer een punt erbij!

Hoe kan ik Light Battle bestellen?

Light Battle is eenvoudig online te kopen. Dit unieke merk is online beschikbaar. Bekijk de levertijden op de webshop voor de zekerheid, maar doorgaans heb je jouw laserguns heel snel in huis. Houd wel rekening met de nog steeds aanzienlijke drukte bij de bezorgdiensten. Door de huidige veranderingen en de nog snellere overgang naar online is het ineens erg druk geworden voor de bezorgdiensten. Inmiddels zijn postbezorgdiensten op zoek naar goede alternatieven om ervoor te zorgen dat pakketjes snel worden afgeleverd.

Heb je jouw Light Battle producten besteld en ben je per ongeluk niet thuis, dan wordt het nu bezorgd bij de buren (als je geluk hebt) of het wordt de volgende dag nog een keer aangeboden. Dit is ook niet eens meer altijd zo, nu wordt het ook vaak nog naar een pakketpunt gebracht. Wat ook begrijpelijk is, want de bezorger kan het natuurlijk niet eindeloos opnieuw aanbieden. Een uitkomst is eigenlijk een soort van bezorgkluis waarin alleen iets in gedaan kan worden (maar het kan er niet uitgehaald worden). Dat is natuurlijk een geweldig systeem.