Julie blue
Image default
Onderwijs

Shiftbase is ook geschikt voor jouw branche

De urenregistratie- en personeels administratie software van Shiftbase – een product van DifferentLab BV – wordt in steeds meer bedrijfstakken gebruikt. Het is een online programma waarbinnen je roosters maakt, uren bijhoudt, mails verstuurt, nieuwsberichten opstelt et cetera. Belangrijk onderdeel van Shiftbase is de app die zowel voor Android als Apple apparaten geschikt is.

Transport is zo’n bedrijfstak waar Shiftbase het werk van de planner / administrateur een stuk leuker en makkelijker maakt. Een slim en flexibel rooster opstellen, is in Shiftbase zo gedaan. Je maakt namelijk één keer een basisrooster aan dat je vervolgens kopieert naar een nieuwe week / maand. Door het slepen van medewerkers en / of diensten breng je wijzigingen aan. Een extra dienst is zo aangemaakt en dat geldt ook voor het invoeren van nieuwe mensen. CTG Beheer BV werkt naar volle tevredenheid met Shiftbase. Cargo Terminal Gadering is een toonaangevende firma op het gebied van containertransport, lossen en laden van containers en trailers.

In de recreatieve sector wordt vaak met wisselende diensten gewerkt. Veel bedrijven hebben een kern aan vaste mensen en werken daarnaast met ZZP’ers, payrollers en uitzendkrachten. Doordat de administratieafdeling van het Wereld Museum in Rotterdam gebruik maakt van Shiftbase, is de planning altijd pico bello in orde. Het museum voor en door Rotterdammers beheert een collectie van 83.000 objecten. Het gaat om voorwerpen die inwoners van Rotterdam sinds de 19e eeuw hebben verzameld. Zomaar wat voorbeelden: beelden, kalligrafieën, kostuums, hoofddoeken, portemonnees, vaandels en kisten. Woorden als superdivers, wereldomvattend en verbinding zijn absoluut van toepassing op het Wereld Museum. Ben je benieuwd naar de collectie. Op https://collectie.wereldculturen.nl/ staan een groot deel ervan.

Werk jij bij een productiebedrijf, zit je in de facilitaire dienstverlening of ben je beveiliger? Ben je professional in zorg & welzijn, heb je een horecabedrijf of een Retailzaak? Ook jij kan profiteren van het Shiftbase urenregistratie en personeelsplanning pakket. Je hoeft je niet meteen te abonneren, je mag een en ander eerst uitproberen. Online kun je je inschrijven voor een gratis proefperiode.