Julie blue
Image default
Onderwijs

Snel en vakkundig een nieuwe taal leren bij The Square Mile

The Square Mile is een modern taalinstituut waar u terecht kunt voor:

-coaching op afstand;

-groepsopleidingen;

-individuele taaltrainingen;

-online learning;

-spoedcursussen;

-workshops van één dag of avond.

De specifieke behoeften van uzelf, uw collega’s, uw bedrijf en de branche staan centraal. De taaltrainer biedt maatwerk op zes gebieden: aantal cursisten, leerdoelen, locatie, tijdsplanning, taalniveau bij aanvang en vakgebied. We zoomen in op de leerdoelen. Het is belangrijk die van te voren helder te formuleren. Gaat het erom dat uw team correct leert schrijven in een bepaalde taal? Is het de bedoeling dat er duidelijk en efficiënt overlegd wordt? Wilt u de taal beter beheersen om zo de onderhandelingsstrategieën uit te breiden? Is het noodzakelijk dat uw mensen technisch vakjargon onder de knie krijgen? Afhankelijk van dit soort doelstellingen wordt het lesprogramma opgesteld.

Qua vakgebieden hebben de opleiders van The Square Mile ervaring in de financiële sector, de gezondheidszorg, ICT, ontwikkelingswerk en de zakelijke dienstverlening. De dagelijkse werkpraktijk in Nederland staat centraal. De taaltrainingen van The Square Mile kunnen op ieder gewenst niveau worden gegeven. Technisch Duits en financieel Engels zijn van een hoog niveau. Chinees of Russisch is in de meeste gevallen een beginnerscursus. Taaltrainingen kunnen aan grote groepen worden gegeven, waarbij 150 het maximum is. Een één-op-één cursus behoort ook tot de mogelijkheden. De planning is soms flexibel, in andere gevallen is er een belangrijke deadline die gehaald moet worden. In overleg wordt een schema gemaakt waar u en uw collega’s zich in kunnen vinden. En dan de locatie. De ervaring leert dat het vaak praktisch is als de taaltrainer(s) naar u toe komen. We spreken dan van een in company cursus. Is dit juist niet handig, dan regelt The Square Mile een leslokaal op een gewenste locatie.

Wilt u meer weten over de taalopleidingen van The Square Mile? Technisch Duits, Frans of Portugees bijvoorbeeld? Er zijn verschillende mogelijkheden om contact op te nemen. Op www.thesquaremile.nl kunt u het contactformulier in vullen of live chatten. Geeft u de voorkeur aan een belletje, gebruik dan 071 – 532 33 56.