Julie blue
Image default
Beauty en verzorging

Ingrediënten om thuis VI Peel-resultaten te behalen

Wat is een VI Peel? De VI Peel bevat een synergetische mix van krachtige ingrediënten die geschikt zijn voor alle huidtypes. Deze peeling geeft dramatische resultaten met vrijwel geen pijn, geen huidvoorbereiding en weinig downtime.

Glycolzuur, een derivaat van suikerriet, is een van de meest populaire AHA’s in huidverzorging. Wanneer het plaatselijk op de huid wordt aangebracht, helpt het de celvernieuwing te stimuleren en dode huidcellen af te voeren, waardoor de huid eronder helderder en jeugdiger wordt. Het helpt de verbinding tussen dode huidcellen en gezonde huidcellen af te breken, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden weggespoeld. Na verloop van tijd leidt dit tot een vermindering van de zichtbaarheid van donkere vlekken, verkleuringen en onvolkomenheden.

Retinol is een van onze beste huidverzachtende bondgenoten. Het is een krachtig korean skincare huidverzorgingsingrediënt dat zijn voordelen haalt uit het drastisch verhogen van je celvernieuwingssnelheid (zie het als het huishoudsysteem van je huid). Naast (of, laten we eerlijk zijn, als gevolg van) de snellere celvernieuwing, zorgt retinol ook voor een aanzienlijke boost in de collageenproductie. Dit alles resulteert in een stevigere, gladdere en egaler getinte huid die zich ook veel beter kan verdedigen tegen toekomstige tekenen van veroudering.

Niacinamide is een krachtig ingrediënt, vooral in combinatie met andere anti-aging ingrediënten. Deze vitamine staat bekend om zijn oplichtende werking op de huid, maar ook om zijn vermogen tekenen van vroegtijdige veroudering te minimaliseren en acne te verbeteren. De meest effectieve manier om de voordelen van niacinamide te benutten is door het te gebruiken in combinatie met andere krachtige ingrediënten zoals retinol, vitamine C, tea tree olie en kojiczuur.

Waarom het effectief is: Wanneer niacinamide wordt gebruikt in combinatie met vitamine A, C en E, is het uiterst effectief als het gaat om het behandelen van hyperpigmentatie en het verbeteren van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Het verhelderende ingrediënt is gunstig voor het lichter maken van donkere vlekken veroorzaakt door zonneschade, waardoor het bijzonder effectief is bij hyperpigmentatie. Hoe gebruik je vitamine B3: Niacinamide is een goed ingrediënt om te proberen als je op zoek bent naar een manier om donkere vlekken veroorzaakt door de zon te vervagen en tegelijkertijd de natuurlijke glans van je huid te behouden.