Julie blue
Image default
Woning en Tuin

Boren van Technischeprodukten.nl: betonboor, metaalboor, houtboor

Bij Technischeprodukten.nl kunt u diverse boren aanschaffen waaronder de betonboor, metaalboor en de houtboor. Bij Technischeprodukten.nl kunt u altijd veilig en snel betalen via een beveiligde verbinding. Met meer dan twintig jaar ervaring in het vak kunt u rekenen op de beste service en kwaliteit als het gaat om lijmen, afdichten en het onderhouden van oppervlakten. Bij ons vindt u professionele producten voor diverse branches zoals de industrie en de bouw. Als u kiest voor Technischeprodukten.nl, dan kiest u voor de beste service met een zeer snelle reactie op al uw vragen maar kunt u ook altijd bij ons terecht voor advies op maat. Bovendien als u vandaag voor vier uur ’s middags uw bestelling plaatst, streven wij ernaar het product de volgende dag al op de gewenste locatie te leveren. 

Zeer sterke betonboor

Bij Technischeprodukten.nl kunt u een zeer sterke betonboor aanschaffen. Wij hebben diverse betonboren die verschillende in lengte en dikte. Hierbij maakt het niet uit of u op zoek bent naar een lang of kort model, bij ons vindt u het allemaal in het assortiment. U kunt hierbij kijken naar de gewenste afmetingen en wat uw budget is zonder dat dit afgaat van de kwaliteit. Ook als u op zoek bent naar grotere aantallen boren die u wilt aanschaffen kunt u bij ons terecht. Schroom dan niet om ons een e-mail te sturen zodat wij voor u een passende offerte op maat kunnen maken. Ook als niet uw ideale boor ertussen zit, helpen wij u graag om verder te kijken naar waar u wél op zoek bent. 

Metaalboren en houtboren

Naast betonboren vindt u ook diverse metaal- en houtboren in ons assortiment. De metaalboren beschikken allen op een splitpoint en zijn geheel geslepen zodat u niet hoeft te centeren. De boor gaat daarom gemakkelijk door het oppervlak heen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cobalt boren, verzinkboren of een stappenboor. Onze houtboren hebben ook diverse diameters en zijn geschikt voor diverse typen houtsoorten. De speedboor is zelfs geschikt voor alle houtsoorten en diverse andere zachte materialen. Kijk voor het gehele assortiment op onze website.