Julie blue
Image default
Woning en Tuin

Houd jij van de Scandinavische look? Check Deens.nl!

Online woonaccessoireswinkel Deens heeft een breed assortiment met onder meer lampen, meubels, wanddecoratie, keukenspullen en woontextiel. Alles in de zogenoemde Deense stijl. Eenvoud, functionaliteit en rust staan hierbij voorop. We beschrijven een paar artikelen om je een indruk te geven.

We beginnen met de rubriek verlichting en we hebben het tafellampje met de naam Kalimantan (vernoemd naar het Indonesische deel van het eiland Borneo) uitgekozen. De handgeweven bamboe lamp straalt sfeer en warmte uit. Hij is leverbaar in maat L (63 bij 63 bij 28 cm) en in S (47 bij 47 bij 23,5 cm). De ene kant van de ronde kap is zwart, de andere kant heeft een natureltint. Kalimantan valt onder het Good&Mojo label. Deze naam is onderdeel van it’s about RoMi. De opbrengst gaat gedeeltelijk naar goede doelen.

In de rubriek ‘keuken overig’ kwamen we een House Doctor vijzel tegen. Super handig zo’n bakje met stamper om kruiden in te vermalen. De vijzel is 9,5 cm hoog en heeft een diameter van 11,6 cm. Hij is gemaakt van grijs- en bruinkleurig marmer. De ontwerpers hebben ‘m de naam Kulti gegeven. Naast functioneel is Kulti decoratief.

Een mooi beeldje kan een echte eyecatcher zijn in de woonkamer. Wat denk je bijvoorbeeld van een blauw, rond kunstwerk van keramiek? Het Bloomingville ontwerpersteam heeft het met de hand gemaakt en beschilderd. Het beeld bestaat uit allemaal kleine losse vormpje die samen een bol vormen. Is hout meer jouw materiaal, dan raden we de mangohouten hand aan. Ook van Bloomingville en met de hand gesneden. Je kunt de hand aan de muur hangen, op een stapel boeken leggen of een mooi plekje geven in de kast. Overigens heeft Deens beelden van meer merken in de aanbieding. We noemen HKliving, Madam Stolz, Nordal, Bungalow, Zusss en Studio ROOF.

Voor vandaag laten we het hierbij. Een volgende keer beschrijven we een tof vloerkleed, een hippe relaxbank, solide eetkamerstoelen en een set retro koffiemokken. Heb je nu direct behoefte aan extra inspiratie neem dan snel een kijkje op Deens.nl. Vragen? Bel de Deens servicelijn: + 31 6 23621558.

https://www.deens.nl