Julie blue
Image default
Woning en Tuin

Centrum Den Haag slotenmaker

Je kunt in het centrum langsgaan bij een slotenmaker Den Haag winkel voor het kopen van sloten of om sloten te laten repareren. Je kunt er tevens ook sleutels bij laten maken zodat je reservesleutels hebt.

Niet alle slotenmaker bedrijven hebben tegenwoordig een winkel. Sommige hebben alleen een buitendienst. De buitendienst is de slotenmaker die bij je aan de deur komt. Tussen de diensten in de winkel en de buitendienst bestaat er dan ook een verschil. Het is bijvoorbeeld veel goedkoper om een slot te laten repareren in de winkel dan door de buitendienst. De buitendienst kan ook geen sleutels bijmaken. Hiervoor moet je naar de winkel toe van de slotenmaker.

De buitendienst kan wel op locatie sloten vervangen of nieuwe sloten monteren. Ook repareren van sloten is mogelijk maar het is wel veel duurder dan in de winkel. De buitendienst wordt vaak gebeld om mensen te helpen die buitengesloten zijn. Een centrum Den Haag slotenmaker kan de deur open maken zonder het slot te beschadigen of de deur. De buitendienst is meestal ook al binnen 30 minuten op locatie om klanten te helpen die buitengesloten zijn. Ook als je buitengesloten bent door een defecte slot kun je de buitendienst van de slotenmaker bellen en het slot kan meteen vervangen worden met een nieuwe slot.