Julie blue
Image default
Dienstverlening

Keuze uit diverse naamborden

Zoekt u een naambordje? Op de website van naambordkopen.nl vindt u naambordjes in diverse stijlen, materialen, afmetingen en vormen. Zo vindt u er ook messing naamplaatjes in vlakke en gegoten uitvoering. Messing is een legering van koper en zink. De tekst wordt erin gegraveerd. De tekstkleur wordt vervolgens erin gelakt wat er fraai uitziet. Daarna komt hier nog een extra laklaag overheen waardoor de messing naamplaat langer meegaat. Het bevestigingsmateriaal wordt er standaard bij geleverd. Naast messing naamplaatjes zijn er ook bronzen naamplaatjes verkrijgbaar.

RVS naamborden

Zoekt u een naamplaatje voor uw deur of brievenbus? En houdt uw wel van een moderne stijl? Dan is een rvs naamplaat zeer geschikt. Zoekt een naambord voor aan uw gevel? Ook zijn er rvs naamborden die uw naast uw voordeur kunt hangen. U kunt ook kiezen voor rvs in combinatie met glas. Het rvs is een achter- of voorplaat in combinatie met glas. Wat een chique uitstraling geeft. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Ook kunt u uit 6 tekstkleuren kiezen en heeft u keuze uit diverse lettertypen en wordt geleverd inclusief bevestigingset.

Glaslook naamplaten

Naast glas kunt u ook kiezen voor glaslook. Dit zijn naambordjes gemaakt van kunststof die eruit zien als glas. Deze naambordjes zijn zeer geschikt om buiten te hangen. De tekst wordt er aan de achterkant in gegraveerd waardoor de voorkant glad blijft. U heeft de keuze uit 3 varianten: transparant, transparant groen en transparant zwart. De glaslook naamborden worden geleverd met voorgeboorde gaatjes, schroeven en afstandbusjes. Ook kunt u kiezen voor een gepolijste rvs naamplaatje in combinatie met perspex wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Verlichte naamplaten

Zoekt u een naambordje dat goed zichtbaar is in het donker? Dan zijn solar verlichte naamplaten ideaal. Solar werkt op basis van zonne-energie. Daarbij is de lichtcapaciteit afhankelijk van de hoeveelheid zonuren. Bij solar verlichte naamplaten hoeft u geen bedrading te leggen wat een voordeel is. Door de opgevangen zonne-energie wordt uw huisnummer en naam verlicht wanneer het donker wordt.

https://naambordkopen.nl/