Julie blue
Image default
Zorg

Communicatief vaardige, enthousiaste doorzetter met een speciale interesse voor zorg-zaken

Wie weet heb je zin in een baan bij Incura? Misschien wel als verkoop adviseur of als medewerker customer support?

Bij Incura heerst een zogenoemde no nonsens cultuur. De sfeer is informeel en open. Iedereen krijgt de ruimte zich te ontwikkelen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar tegelijkertijd geniet je van veel vrijheden. Vind jij een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk en houd je van de nodige humor tussendoor? Dat is precies hoe de Incura-directie erover denkt. De nummer 1 leverancier van veilige, betrouwbare en toegankelijke EPD patiënten software voor de zorg bestaat inmiddels meer dan 25 jaar. Op het kantoor in Haarlem werken ruim 30 mensen. Sommigen fulltime, anderen parttime en in veel gevallen deels vanuit huis. Het perspectief van de gebruiker staat centraal bij Incura. Dat veel medewerkers zelf een zorg-achtergrond hebben helpt hier absoluut bij. Incura is een breed inzetbaar programma. Het wordt veelvuldig gebruikt als administratie software voor logopedie en als fysio EPD pakket. Aanvullend zetten oefentherapeuten, ergotherapeuten en GGZ-deskundigen Incura in voor de administratie.

De beveiliging van gegevens heeft topprioriteit bij Incura. Het managementsysteem voor informatiebeveiliging valt onder het Health Cloud Initiative en wordt jaar in jaar uit gecertificeerd. Incura voldoet aan ISO 27001 en NEN 7510. Incura draait op Philips Vital Health en beschikt over het Kiwa keurmerk. Op www.incura.nl lezen we: “ (…) Ons ideaalbeeld is dat de zorgverleners helemaal geen tijd meer kwijt zijn aan de administratie. (…) “Over tien jaar willen we een programma hebben zonder administratie. Dus dat je nul minuten aan administratie kwijt bent. Dat is het streven. (…) “. Dat is een interessante gedachte!

Wil je meer weten over actuele vacatures bij Incura. Je kunt op werkdagen bellen met 088 – 946 22 73. Je zou nu trouwens alvast een kijkje kunnen nemen op:

https://www.healthcloudinitiative.nl/vacatures/.

 

Interesse om Incura te gaan gebruiken? Neem contact op met verkoopmedewerkers op 088 – 946 22 33.

https://www.incura.nl/