Julie blue
Image default
Zorg

Dé ervaren acupuncturist in Delft

Met de Oosterse manier van genezen heeft de acupuncturist in Delft haar eigen praktijk opgericht waar zij haar vak op een professionele wijze beoefent. Zij heeft maar liefst 5 jaar een studie gevolgd in China en weet dus goed hoe de acupunctuur moet worden uitgevoerd en wat her alle achterliggende gedachte achter zijn. Ook kan zij je helpen met het vertalen van de klachten naar hetgeen waar dit vandaan komt, de oorzaak. Door hier samen met de acupuncturist in Delft achter te komen, kan zij ook de juiste behandeling inzetten om jou te helpen met het verminderen van je klachten. Na de opleiding in China heeft de acupuncturist in Delft in Nederland nog eenzelfde opleiding gevolgd, waardoor de ervaring in het vak niet te missen valt. 

Westerse kennis

Hiermee heeft de acupuncturist in Delft ook de basiskennis die in de Westerse wereld bekend is onder de acupuncturisten onder de knie gekregen en hiermee kan ze haar vak nog beter beoefenen. In Nederland zijn andere wetten en regels met betrekking tot het uitoefenen van dit vak gesteld en ook daar voldoet de acupuncturist in Delft aan. Je kunt met iedere zorgverzekering terecht bij de acupuncturist in Delft. Dat is natuurlijk wel erg fijn, omdat de alternatieven geneeswijzen niet altijd heel goedkoop zijn. 

Dunne naalden

Door middel van dunne naalden zal de acupuncturist in Delft zorgen dat de klachten verdwijnen. De naalden worden geplaatst op bepaalde punten in het lichaam die met elkaar in verbinding staan. Stel je hebt last van je nek dan kan het zijn dat er een punt in je hoofd zit dat deze pijn veroorzaakt Door deze verbindingen met elkaar te maken kan de acupuncturist in Delft de naalden op de goede punten plaatsen zodat de klachten worden verholpen. Laat jij je ook behandelen?