Julie blue
Image default
Zorg

Regionale zorgverzekeraar kiezen

Woont u in de provincie Gelderland of Overijssel en bent u op zoek naar een regionale zorgverzekering? Dan is een zorgverzekering van Salland een goede keuze. Als regionale zorgverzekeraar is Salland kleinschalig en persoonlijk, met een eerlijke premie en oog voor haar klanten. Daarnaast heeft Salland ook oog voor de kwaliteit en de kosten van de zorg. We dragen hieraan ons steentje bij en denken graag met u mee om de juiste zorgverlener voor u te vinden. Dit doen we al 160 jaar lang, jaar in, jaar uit.

Korting met collectiviteit zorgverzekering

Heeft Salland afspraken gemaakt met uw werkgever? Dan kunt u uw zorgverzekering collectief afsluiten. Op deze manier ontvangen u, en eventueel meeverzekerde gezinsleden, korting op de maandelijkse premie. Daarnaast profiteert u van andere leuke extra’s. Salland maakt niet alleen afspraken met werkgevers in de regio, maar ook met verenigingen. Zo kunt u ook gebruik maken van een collectiviteit zorgverzekering via uw (sport)vereniging. U kunt tijdens het afsluiten van uw verzekering op onze website aangeven of u hierin interesse heeft. U ziet dan direct of wij een contract hebben met uw werkgever of vereniging.

Wel of geen tandartsverzekering afsluiten? 

Vraagt u zich af of u er goed aan doet om een aparte tandartsverzekering af te sluiten? Wanneer u alleen naar de tandarts gaat voor de halfjaarlijkse controle, voegt een tandartsverzekering niet veel toe. Heeft u echter een of meerdere grotere behandelingen aan uw gebit op de planning staan, dan kan een tandartsverzekering wel degelijk voordeel opleveren. Bij Salland heeft u drie opties wat betreft tandverzekeringen. Er is er dus altijd één die aansluit bij wat u nodig heeft aan vergoeding. Wilt u graag dat er iemand met u meedenkt bij het afsluiten van de juiste verzekering, neem dan gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/