Julie blue
Image default
Zorg

Start je eigen praktijk goed met Edevop Online

Wil je een eigen praktijk starten in fysiotherapie? Dan zijn er verschillende dingen waar je aan moet denken, zoals het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het aanvragen van een VECOZO certificaat en AGB code. Ook is het handig om te kijken naar een softwarepakket waarmee je je administratie kunt regelen. Edevop online is een eenvoudig epd softwarepakket waarmee je de meest noodzakelijke handelingen kunt uitvoeren. Dit software pakket bevat een elektronisch patiëntendossier, een agenda, facturatie- en declaratiemogelijkheden en Zorgmail.

Je gegevens veilig

Met Edevop online werk je vanuit een website. Dit heeft als voordeel dat je altijd en overal kunt inloggen in je eigen edevop omgeving. Dus of je nu op kantoor bent of onderweg, je kunt altijd bij je gegevens. Om de veiligheid van je gegevens binnen Edevop te kunnen waarborgen is het platform gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Al je gegevens worden veilig in de cloud opgeslagen. Het beschermen van gegevens is een continue proces. Om die reden worden er audits gemaakt en worden door een externe auditor het kwaliteitssysteem gecontroleerd.

Scherp geprijsd

Als je net begint met een eigen praktijk is het prettig om niet teveel te hoeven betalen voor een EPD software pakket. Edevop online kun je al gebruiken vanaf €36 per maand. Wil je gaan starten met Edevop online? Dat kan. De EPD software kun je via het contactformulier eenvoudig aanvragen. Wil je de software eerst testen? Dit is ook mogelijk. Via het contactformulier kun je ook de demo aanvragen.

Meer informatie

Mocht je nog een vraag hebben over de EPD software van Edevop online dan kun je contact opnemen met de helpdesk. Deze zijn te bereiken op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Op donderdag zijn ze te bereiken van 9.00 – 15.00 uur. Ook kun je ze telefonisch bereiken op: 085 – 773 1474 of een mail sturen naar info@edevop.nl.

https://www.edevop.nl/